miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Studenţii de la FEAA, în vizită la BNR

Un grup de 25 de studenți din cadrul programelor de studii Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, Management si Marketing ale Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea din Craiova, a participat vineri 22 mai 2015 la o vizită de studiu cu tematică financiară la sediul central din București al Băncii Naționale a României în cadrul proiectului Zilele porților deschise pentru studenții economiști.

Lansat în anul 2009 ca parte a activității de comunicare externă și sprijinire a educației financiare, proiectul BNR – Zilele porților deschise pentru studenții economiști se derulează anual în parteneriat cu universităţile din România şi cuprinde prezentări şi sesiuni interactive pe teme economice de actualitate dedicate studenților, masteranzilor și cursanților școlilor doctorale.

Studenții FEAA au vizitat Muzeul BNR, Biblioteca, Galeria Guvernatorilor și Sala de Consiliu și s-au bucurat de prezentări interactive pe subiecte care au vizat educația financiară și istoria Băncii Naționale a României.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor organizează în cadrul programului "Educația financiară – provocări și soluții" numeroase evenimente de acest gen în parteneriat cu cele mai importante instituții ale pieței financiare din România în scopul consolidării educației financiare. Coordonatorul programului este prof.univ.dr. Cristi Spulbăr.

Politica