vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cont(r)ACTe încheie microstagiunea “Colibri într-un ACT”

Teatrul ACT din București prezintă spectacolul cont(r)ACTe, de Mike Bartlett, regia și traducerea: Cristi Juncu, scenografia: Cosmin Ardeleanu, cu Theodora Stanciu, Diana Cavallioti / Irina Antonie, joi, 28 mai 2015, la ora 19:00.

Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 16 ani!

 

“E un fapt binecunoscut că un procent foarte ridicat al tinerilor absolvenţi de facultate (deci şi, în opinia mea, un procent semnificativ al spectatorilor teatrului Act) îl reprezintă cei al căror vis e angajarea, urmată de o carieră strălucită, în cadrul unei companii de top. Prin intermediul unei tinere ambiţioase căreia nu-i aflăm decât prenumele, Ema, dramaturgul britanic Mike Bartlett ne introduce în dedesubturile parcursului unei astfel de cariere. Din acest punct de vedere, cont(r)ACTe poate fi considerat nu doar un spectacol de teatru, ci şi oportunitatea de a asista la un workshop de perfecţionare, la un training.

Policlinica Buna Vestire Craiova

… Nu v-aţi decis încă să rezervaţi bilete?

Of, nu vroiam să divulg nimic din povestea propriu zisă a piesei… Bine, vă desconspir preambulul: la scurt timp după angajare, Ema e chemată pe neaşteptate în biroul celei de care depinde de acum încolo viaţa ei – Şefa.” (Cristi Juncu, regizor)

 

Reprezentația cont(r)ACTe, o  producție ARCUB și Teatrul ACT din București, încheie prima parte a microstagiunii Colibri într-un ACT 2015, demarată în ianuarie pe scena Fabricii de povești electroCOLIBRI cu spectacolul “Dumnezeul de a doua zi”, continuată cu “Fidelitate” în luna februarie, cu “American Buffalo” în martie și cu spectacolul “Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule?” în luna aprilie. Microstagiunea Colibri într-un ACT 2015 va fi reluată în toamnă.

 

Bazele Teatrului ACT  București au început să se pună încă din 1995, când Fundația Art-Inter Odeon devenea Fundația Teatrul ACT, prima instituție artistică non-guvernamentală din România. Trei ani mai târziu, în ’98, fundația deschidea un spațiu underground în Calea Victoriei, nr. 126, Teatrul ACT devenind primul teatru independent cu sală proprie, din România postcomunistă. În galeria susținătorilor fundației îi regăsim printre alții pe: Tom Cruise, Richard Eyre, Alan Bates, Liviu Ciulei. Actorul Marcel Iureș este cetățean de onoare al Craiovei. (www.teatrulact.ro)

 

20 LEI/PERS.: preț unic pentru acest spectacol

 

Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului “Colibri”, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 și 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

 

 

 

 

Politica