marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Remi Şapcă are talent

Tânărul a impresionat juriul de la show-ul televizat de ProTV, interpretând melodia lui Liviu Vasilică – Firai tu să fii de murg.

Într-un interviu acordat pentru ProTV, Remi, născut pe 6 iulie 2002, în Corabia, povesteşte cum i-a fost descoperit talentul şi despre ceea ce îi place să interpreteze.

“Totul a început când   am mers la grădiniţă, unde educatoarea mi-a descoperit talentul. Eram mica vedetă a grupei şi toţi erau încântaţi, când venea rândul meu la serbări se făcea linişte şi toată audienţa rămânea fascinată de vocea mea puternică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cel mai mult îmi place să interpretez cântece din folclorul nostru, în special cele ale lui Liviu Vasilică, cântăreţ reprezentativ al zonei Olteniei. Am cochetat mereu cu muzica, mi-am dorit să învăţ să cânt la un instrument, am luat lecţii la orgă şi exersam mereu acasă. Văzând pasiunea mea pentru muzică, părinţii au hotărât să mă înscrie la Clubul Copiilor   "Adrian   Baran" din Corabia pentru a fi îndrumat de profesori de specialitate.

Băiatul a mai mărturisit că îi place şi fotbalul, însă programul de la şcoală şi marea lui pasiune, muzică, nu îi mai lasă timp şi pentru asta.

“Odată înscris la clubul copiilor a început traseul meu pe drumul muzicii. Am participat la multe competiţii pe plan local şi de fiecare dată talentul meu a fost premiat.  Pe lângă muzică, fac parte şi din formaţia de dansuri de la Clubul Copiilor "Adrian Baran", din Corabia. Cunosc mare parte dintre dansurile din zona Olteniei şi, alături de colegii mei, le prezentăm plini de veselie pe fiecare scenă pe care urcăm”.

În seara aceasta trebuie să îi ţinem pumnii micului oltean şi să îl votăm pentru a ne mândri cu el şi în finală.

 

 

Politica