Conecteaza-te cu noi

Life & Style

Prima mașină din seria „Furios și Iute” a fost vândută

Publicat

pe

Maşina de curse condusă de Paul Walker în primul film din seria "Furios şi iute" (2001), un model Toyota Supra de culoare portocalie, fabricat în 1993, a fost vândută la licitaţie cu suma de 185.000 de dolari, informează contactmusic.com.

Automobilul de curse a fost fabricat pe comandă, fiind unul dintre cele câteva modele construite special pentru film şi a fost condus de Paul Walker în scena finală din "Furios şi iute", în care personajul său, Brian O'Connor, se întrece cu Dominic Toretto, interpretat de Vin Diesel, şi "zboară" peste o trecere de cale ferată, în timp ce automobilul rivalului său, un model Dodge Charger, tamponează frontal un camion, conform Mediafax.

Acest automobil de 220 cai putere, înzestrat cu un motor în şase cilindri, avea un preţ estimativ de 200.000 de dolari. Licitaţia a avut loc săptămâna trecută şi a fost organizată de casa Mecum Auctions la Indianapolis, un oraş din statul american Indiana.

Paul Walker se afla în mijlocul filmărilor de la "Furios şi iute 7" în momentul în care şi-a pierdut viaţa într-un accident de automobil, în noiembrie 2013.

"Furios şi iute 7" a devenit filmul cu cel mai bun box office din istoria acestei francize de acţiune, depăşind pragul încasărilor de 1 miliard de dolari în doar 17 zile după lansare. Intrat în cinematografele nord-americane pe 3 aprilie, acest lungmetraj a obţinut între timp la încasări de peste 1,4 miliarde de dolari.

Recent, actorul american Vin Diesel a confirmat faptul că producătorii de la Hollywood vor realiza un al optulea film în cadrul francizei "Furios şi iute", care va fi lansat în cinematografe în aprilie 2017.

Continue Reading