joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

“Hai Acasă!”

 

 

“Am studiat în străinătate. Caut oportunităţi profesionale în România”. Este motto-ul evenimentului de cariereHai Acasă!”, implementat de Liga Studenţilor din România.

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) pregăteşte cea de-a patra ediţie a evenimentului de cariere Hai Acasă.

Acest eveniment face parte din demersul LSRS de promovare a implicării studenţilor şi absolvenţilor români cu studii peste graniţe în demersuri de dezvoltare a României pe plan economic şi social.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Hai Acasă! se adresează tinerilor cu experienţă academică internaţională interesaţi de oportunităţile profesionale din România, oferindu-le posibilitatea unor cariere în companii de top din mediul de afaceri românesc. Totodată, evenimentul Hai Acasă! oferă acces la o resursă umană vitală pentru ţara noastră şi promovează oferte profesionale atractive din partea celor mai importanţi angajatori din România”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Universităţii din Craiova.

Hai Acasă! va avea loc în data de 1 iulie, la Bucureşti.

Evenimentul are şi o importantă componentă online, care se va desfăşura pe platforma EventLink360, în perioada 24 iunie-30 iunie şi 2 iulie-15 iulie.

Pentru a participa la evenimentul de cariere Hai Acasă! (1 iulie 2015, Bucureşti) şi la componenta  online desfăşurată în perioada adiacentă acestuia (24-29 iunie 2015 şi 2-15 iulie), studenţii şi absolvenţii cu experienţă internaţională trebuie să se înregistreze pe platforma EventLink360.

Pentru înregistrare aceştia trebuie să acceseze linkul:http://el360.ro/eventlink/index.php/login/lsr_register/

Înregistrarea presupune completarea unui profil şi încărcarea unui CV actualizat* (în română sau engleză), pe baza căruia se va opera verificarea respectării condiţiilor de participare (experienţă internaţională de studii de minim un semestru la o instituţie de învăţământ acreditată din străinătate).

* CV-ul actualizat va reprezenta şi baza interacţiunii participanţilor cu reprezentanţii companiilor.

*Pentru cazuri speciale sau nelămuriri privitoare la înscriere, puteţi trimite mesaje la adresa: [email protected].    

În urma înregistrării, fiecare utilizator va primi o parolă de acces pe platforma EventLink360. Odată înregistraţi, utilizatorii se vor putea loga pe platformă şi îşi vor putea modifica profilul. Toate funcţiile platformei vor fi active începând cu data de 24 iunie 2015. Doar studenţii şi absolvenţii (inclusiv profesionişti) care îndeplinesc criteriile de participare (experienţă academică internaţională de minim un semestru la o instituţie de învăţământ superior acreditată din străinătate) vor avea acces la toate funcţiile platformei pe durata campaniei online (24-29 iunie şi 2-15 iulie):

  • agenda evenimentului offline şi posibilitatea de a se înscrie la sesiunile interactive programate pentru data de 1 iulie, la Bucureşti;

  • vizualizarea oportunităţilor profesionale puse la dispoziţie de companiile participante la proiect;

  • posibilitatea de a intra în legătură directă cu reprezentanţii companiilor prin utilizarea funcţiilor de „contact sharing” şi/sau „meeting request”.

Pentru mai multe informaţii despre evenimentul de cariere Hai Acasă!, puteţi accesa site-ul http://www.ucv.ro/media/det.php?id=986sau http://haiacasa.lsrs.ro/

 

Politica