joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Profesorii fac cursuri în domeniul protecţiei consumatorilor

Cadrele didactice doljene vor beneficia de cursuri online de formare în domeniul protecţiei consumatorilor. Acestea sunt iniţiate de către Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorului şi Promovarea Programelor şi Strategiile din România-Infocons (ANPCPPSR). Simona Chiriţă, inspector şcolar pentru educaţie permanentă din cadrul ISJ Dolj, a precizat că aceste cursuri le sunt utile şi cadrelor didactice şi oricare consumator trebuie să cunoască legislaţia în domeniu.

“Au fost aleşi ca grup ţintă profesorii, urmând ca noţiunile pe care le învaţă să poată să le transmită elevilor, ei fiind cei mai în măsură fiind mereu în preajma copiilor. Aşa au precizat cei de la OPC, toţi suntem consumatori şi trebuie să ştim legislaţia în domeniu. Există parteneriat între Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorului şi Ministerul Educaţiei. Cursul este online”, Simona Chiriţă.

Înscrierea la cursul vocaţional de formare profesională se face pe baza unui formular de înscriere, iar suportul de curs se transmite în format electronic împreună cu fişa de evaluare ce va trebui listată, completată, semnată de fiecare cursant în parte. Cursurile se adresează tuturor cadrelor didactice din ţară.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Formularul de înscriere poate fi descărcat de http://www.infocons.ro/lista-experti/.

Formularul descărcat şi completat se trimite în format electronic la adresa de email curs@protecția-consumatorilor.ro

Informaţii suplimentare se pot obţine de la ANPCPPSR, cu Secretariatul General în Bucureşti, str.Negru Vodă, nr.3, sector 3, telefon 021-319.32.66, fax 031/101.25.15 şi de pe site-ul www.infocons.ro

 

Politica