joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Julio Iglesias nu mai concertează în România pe 20 mai

Concertul artistului internațional, Julio Iglesias  programat pe data de 20 mai la Sala Palatului din București s-a anulat din motive tehnice, urmând să aibă loc pe data de 2 iulie 2015, arată evz.ro.

"Artistul spaniol va începe a doua parte a Turneului său european 2015, pe 22 mai, la Cluj, la Sala Polivalentă. Biletele achiziționate pentru spectacolul din 20 mai, de la Bucuresti, rămân valabile pentru concertul din iulie, dar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa punctului de vânzare de la care au fost procurate, începând cu data de 18 mai 2015", se arată într-un comunicat al organizatorilor concertelor.

În mediul online se vorbește că spectacolul a fost reprogramat din cauza incidentului produs de realizatorul de televiziune Mihai Gâdea care l-a avut ca invitat pe fiul artistului.  În încheierea emisiunii, prezentatorul l-a rugat pe Julio Iglesias jr. să repete după el următoarele cuvinte: “Antena 3 e aici și Jos Băsescu”. Artistul a rostit cuvintele indicate de Gâdea fără să înțeleagă limba română, după cum a precizat echipa de management a artistului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mihai Gâdea a explicat pe contul său de socializare că regretă situația creată.

"În emisiunea de joi, avându-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit două strigături din folclorul urban. Nu am avut intenția de a aduce pe nimeni în ringul unei lupte pe care știți bine că am dus-o singur mereu. Respect familia Iglesias, le iubesc muzica și vreau să îi asigur că prețuirea ce le-o port m-a determinat să adresez invitațiile către domnii Julio Iglesias și Julio Iglesias Jr, pentru a fi oaspeți ai emisiunii pe care o realizez. Alături de cele două formule devenite folclor, i-am oferit invitatului meu și ocazia de a transmite publicului din România îndemnul de a veni la concertul său din București. Regret sincer dacă am afectat sensibilitatea domnului Iglesias sau a vreunui membru al familiei sale!", spune Mihai Gâdea.

Tatăl artistului, Julio Iglesias a decis să îi dea o replică lui Mihai Gâdea și consideră inacceptabilă implicarea fiului său în probleme de ordin politic.

De asemenea echipa de management a artistului Julio Iglesias jr. a dorit să clarifice mai multe aspecte legate de incidentul petrecut în emisiunea realizatorului de la Antena 3.

<<-Julio Iglesias Junior nu cunoaște limba română, nu este familiarizat deloc cu numele românești și, cand a repetat după Mihai Gâdea, cu bună credință, “Jos Băsescu!”, nu s-a gândit nicio clipă că este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut că este vorba de câteva cuvinte de rămas bun, în limba română, pe care prezentatorul il ruga să le repete după el, pentru telespectatori.

-Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din România, nu cunoaște politicienii români și, neștiind deloc limba română, nici măcar nu și-a dat seama că propoziția “Jos Băsescu!” includea numele unei persoane.

– Artistul a fost indus în eroare în mod voit de către prezentatorul emisiunii, Mihai Gâdea, într-un mod absolut regretabil și incalificabil. Artistul nu și-ar premite niciodată să vină la televiziune să spună, în cunoștință de cauză, “Jos politicianul X!” sau “Jos politicianul Y!”.

-Julio Iglesias Junior a venit în Romania și a acceptat invitația de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi în România alături de tatăl său, Julio Iglesias>>.
 

 

 

Politica