vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lia Olguța Vasilescu: Sunt foarte puţine terase, baruri, restaurante şi discoteci în centrul istoric

În cadrul conferinței de presă care a avut loc astăzi, Lia Olguţa Vasilescu, primarul orașului, a afirmat, luni, că în Centrul Vechi, care va fi deschis oficial pe 15 mai, în momentul e față sunt foarte puţine terase, baruri, restaurante şi discoteci în condiţiile în care zona este deja foarte vizitată.

Piața se va regla într-un an de zile, după cum afirmă primarul, magazinele care până în prezent funcționau, nu mai sunt printre preferatele clienților.

'Sunt foarte puţine terase, baruri, restaurante şi discoteci, din punctul meu de vedere (n.r. : în Centrul istoric). Eu mă aşteptam ca tot Centrul istoric al Craiovei să fie plin. Dar cred că piaţa se reglează şi o să îşi dea seama că nu mai este o zonă în care să vinzi telefoane mobile sau rochii de mireasă. Deja restaurantele care au fost deschise înainte de a fi finalizat sunt pline, chiar din perioada în care nici nu se pusese granitul. Publicul este doritor. Plimbaţi-vă seara să vedeţi câte persoane sunt. Deci eu cred că se va regla piaţa în maxim un an de zile şi vor înţelege care este potenţialul Centrului istoric al Craiovei', a spus Lia Olguţa Vasilescu, potrivit Agerpres.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Centrul istoric va fi predat de constructor către primăria Craiovei vineri 15 mai, asta chiar dacă lucrările vor continua până în septembrie la fațadele care nu au fost încă terminate.

 

Politica