UPDATE. Elicopter prăbușit în Pakistan!

Ambasadorul României la Islamabad, Emilian Ion, se numără printre supraviețuitorii accidentului din Pakistan. Elicopterul în care se afla a fost prăbușit de talibani.

Emilian Ion s-a născut la 10 iulie 1949, în comuna Fărcaș, județul Dolj.

 


Ambasadorii Norvegiei și Filipinelor la Islamabad și-au pierdut viața, vineri, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit în nord-estul Pakistanului, informează agențiile internaționale de presă, citate de AGERPRES.

Soțiile ambasadorilor din Malaezia și Indonezia, precum și cei doi piloți ai elicopterului de tip MI-17, au pierit în accident.

Printre răniți se numără ambasadorii Poloniei și Olandei la Islamabad. Potrivit DPA, șase persoane și-au pierdut viața în accidentul aerian.

Premierul pakistanez Nawaz Sharif călătorea către regiunea muntoasă Gilgit într-un alt aparat de zbor atunci când s-a petrecut accidentul. Sharif a revenit la Islamabad, a informat biroul său de presă, potrivit Reuters.

O delegație de diplomați și ziariști se deplasa vineri cu trei elicoptere în regiunea Gilgit-Baltistan, când unul dintre aparate s-a prăbușit peste o școală la aterizare.

Articolul precedentEuro-4,44 lei
Articolul următorFestivalul Filmului European, la Craiova

Populare

Recomandări