sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Proces împotriva tuturor homosexualilor

O femeie din Nebraska, vrea să dea în judecată toți homosexualii din lume, deoarece, credea ea, aceștia încalcă legile religioase și morale. Aceasta spune că este "ambasadorul" pentru reclamanții "Dumnezeu și Fiul Său, Isus Hristos," scrie hotnews.ro, citând nbcnews.

Sylvia Ann Driskell, în vârstă de 66 de ani din Nebraska, îi solicită, în șapte pagini scrise de mână, judecătorului John M. Gerrard să decidă odată pentru totdeauna dacă homosexualitatea poate fi considerată un păcat. În procesul înregistrat ca Driskell vs. Homosexuali, Sylvia Ann Driskell susține că "homosexualitatea este un păcat și că homosexualii știu că este un păcat să trăiască o astfel de viață. În caz contrar, de ce se ascund".Vine chiar cu argumente care să îi susțina ideea,  cu numeroase versete biblice, nu cu cazuri din instanță.

Procesul a atras atenția activiștilor gay care au ironizat situatia: ''Ne vom lichida bunurile pentru că ne așteptăm să pierdem. Anticipăm că aceasta femeie ne va lua și ultimul ban. Până atunci frica noastra e atât de mare, încat am renunțat să mai fim homosexuali''

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa foto:romaniatv.net

Politica