vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmii doljeni, la datorie

Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică la manifestările organizate şi desfăşurate cu ocazia „Zilelor Municipiului Calafat”, în perioada 07 – 10 mai şi „Zilelor oraşului Filiaşi”, în perioada 09 – 10 mai a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj împreună cu cadre ale I.P.J. Dolj, Poliţiei Locale Calafat, Poliţiei Locale Filiaşi şi I.S.U. Dolj, vor asigura măsurile de ordine publică pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a acestor activităţi.

Misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială, depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale.

Jandarmii doljeni îi sfătuiesc pe participanţii la aceste manifestări să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale, să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia deoarece astfel de evenimente reprezintă momente prielnice pentru infractori, să manifeste spirit de solidaritate, vigilenţă în locurile aglomerate şi să solicite sprijinul jandarmilor aflaţi în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 De asemenea, sâmbătă, 09 mai a. c.,  efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, împreună cu cadre ale I.P.J. Dolj, Poliţiei Locale Craiova şi I.S.U. Dolj, vor asigura măsurile de ordine publică pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a manifestării dedicate sărbătoririi Zilei Independenţei de Stat a României.

Politica