vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

DOLJCONSTRUCT și AGROTEX, în weekend, la Craiova

Craiovenii sunt invitați la două târguri importante în acest sfârșit de săptămână. Este vorba de , târgul de construcţii DOLJCONSTRUCT şi târgul de agricultură AGROTEX, organizate de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj este onorata sa vă invite la două dintre cele mai mari manifestări expoziţionale din Oltenia.

Evenimentele vor avea loc în perioada 7–10 mai 2015, la Centrul Multifuncţional din Craiova, din strada Târgului.

“23 de companii şi specialişti din domenii variate, precum materiale şi tehnologii pentru construcţii, proiectare şi design, vopseluri, decoraţiuni interioare şi exterioare, corpuri de iluminat, instalaţii de incălzire şi climatizare, instalaţii sanitare şi mobilier pentru locuinţe, birouri sau grădini, antreprenoriat şi execuţie vor fi prezenţi cu standuri expoziţionale în cadrul celei de-a XVIII-a ediţii a târgului DOLJCONSTRUCT. Manifestarea expoziţională este structurată pe două saloane specializate CLIMATERM şi MOBEX.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Târgul regional AGROTEX, aflat la cea de-a XXIV-a ediţie aduce ca noutăţi realizarea a două saloane specializate: Salonul Vinului şi Produse Tradiţionale. Manifestarea reuneşte peste 20 de producători de maşini şi utilaje agricole, instalaţii de irigat, îngrăşaminte chimice pentru agricultură, aparatură şi instalaţii pentru apicultură,  sericultură, floricultură, viticultură, pomicultură precum şi maşini, utilaje, echipamente pentru industria alimentară, produse traditionale, dotări pentru laboratoare, controlul şi certificarea calităţii,” a relatat președintele Camerei de Comerț și Industrie a județului Dolj, Gabriel Vlăduț.

Deschiderea oficială a acestor evenimente va avea loc joi, 7 mai 2015, la ora 11.00, la Centrul Multifuncţional din Craiova. Publicul interesat este invitat la standuri de joi până sâmbătă în intervalul orar 10.00-18.00 şi duminică între orele 10.00-16.00.

Accesul vizitatorilor la eveniment este gratuit.

Politica