miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Miss Royal Models, la Craiova, pe 16 mai

Festivalul de modă Miss Royal Models – România este un eveniment naţional, organizat de Agenţia Royal Models şi ELECTROPUTERE PARC.

Ca şi ediţiile precedente, ediţia a X-a din 16 mai reuneşte două secţiuni:  concursul naţional de frumuseţe Miss Royal Models-România şi festivalul de modă.

Concursul de frumuseţe aduce pe podium 14 concurente, selectate în urma unei caravane naţionale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru a fi aleasă o ultimă reprezentantă, tinerele cu vârsta cuprinsă între 13 şi 24 de ani, se pot înscrie pe site-ul organizatorilor www.royalmodels.ro până pe data de 10 Mai 2015.

Toate concurentele sosesc în Craiova pe 13 mai şi vor avea parte de un beauty-camp de pregătire pentru marea finală din 16 mai.

În cadrul Festivalului de modă, vor fi prezenţi pe podium cu cele mai recente colecţii designeri români şi străini. La categoria designeri români, avem onoarea să îi avem prezenţi pe CĂTĂLIN BOTEZATU, CLARA ROTESCU, LORENA TRICĂ, NOELA STYLE, BLD by EXCLUSIVE şi URBAN KIDS.

În premieră în România, ca şi ediţiile trecute, un creator de modă internaţional îşi va prezenta colecţia de toamnă-iarnă: SUSANA BETTENCOURT(PORTUGALIA).Colecţiile prezente la Craiova sunt aceleaşi cu cele prezentate la săptămâna modei de la Londra.

Premiile oferite câştigătoarelor constau în contracte cu agenţii de modeling din Europa, produse oferite de partenerii şi sponsorii evenimentului, excursii în ţară şi străinătate şi multe altele.

Politica