joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă un pas pentru partidul rezerviștilor

Membrii fondatori ai Partidului Naţional „Pentru Patrie” vor depune luni, 11 mai, la Tribunalul Municipiului Bucureşti actele de constituire legală a acestei noi formaţiuni politice.

Partidul Naţional „Pentru Patrie” este o iniţiativă a multor militari în rezervă şi retragere, iniţiativă generată de eşecul de mari proporţii al guvernanţilor din ultimul sfert de secol de a asigura românilor o viaţă decentă şi de afirmare a României pe scena internaţională ca stat demn, independent şi puternic.

Jefuirea sistematică a avuţiilor ţării şi a banilor publici de politicieni venali şi de escroci indigeni sau veniţi de aiurea cu sprijinul autorităţilor şi al Justiţiei este un alt motiv care i-a determinat pe militarii români în rezervă şi în retragere de a se organiza pentru înfiinţarea Partidului Naţional „Pentru Patrie”. Politicile economice şi sociale adoptate după 1990 în sprijinul marilor companii internaţionale au condus la polarizarea excesivă a societăţii noastre: din ce în ce mai puţini indivizi au acumulat cea mai mare parte a avuţiei naţionale şi din ce în ce mai mulţi români trăiesc în sărăcie şi mizerie, supravieţuind cu firimiturile de la masa hoţilor bogaţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aşa nu se mai poate!

Partidul Naţional „Pentru Patrie” a apărut din necesitatea istorică şi evidentă de a schimba stările de lucruri din ţară prin repartizarea echitabilă a avuţiei naţionale între cetăţeni, prin recuperarea integrală a bunurilor şi banilor furaţi şi tragerea la răspundere penală a vinovaţilor care au patronat şi au participat la acest jaf naţional.

Partidul Naţional „Pentru Patrie” îşi propune să schimbe şi cursul politicii externe prin reaşezarea României în rândul statelor demne şi respectate în lume.

Partidul Naţional „Pentru Patrie” nu este un partid al militarilor, fie ei în rezervă sau în retragere. Membrii fondatori au dat semnalul de constituire bizuindu-se pe calităţile de buni organizatori, pe spiritul de disciplină al Oştirii şi, nu în ultimul rând, pe loialitatea faţă de România şi faţă de Drapelul Ţării dovedită de militari şi consfinţită prin Jurământul depus.

Partidul Naţional „Pentru Patrie” cheamă pe toţi cei trăitori pe aceste meleaguri să se alăture acestei noi formaţiuni politice şi să lupte împreună pentru a înfăptui idealurile de dreptate şi echitate socială, de bunăstare, libertate şi fericire pentru fiecare român, pentru cei mai în vârstă de azi şi pentru copiii din generaţiile viitoare,” se arată într-un comunicat de presă al Partidului Național „Pentru Patrie”.

 

Comitetul Naţional de Iniţiativă al Partidului Naţional Pentru Patrie este format din:

Col. ( rez. ) Gligor Viorel

Col. (rtr.)Tran Vasile

Lt. col. (rtr.) Hamza Mircea

Scriitor / Stănchescu Laurian

Col. ing. ( rez.) Ceauşu Gheorghe

Lt. col. ing. (rez.) Arniceru Viorel

Col (rtr.) Popescu Victor

Lt. comandor. ( rez.) Kiş Viorel

Maior ( rez.) Ulianov Constantin

Maior (rez.) Vlad Valerică

Col. (rez.) Găitănaru Andrei

Politica