miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fiu de procuror, traficant de droguri

Doi bărbați au fost prinși în flagrant de oamenii legii, în timp ce ridicau de la un oficiu poștal din Piatra Olt două colete cu droguri. Potrivit unor surse, citate de adevărul.ro, unul dintre cei doi este Bogdan Noajă fiul procurorului Ștefan Noajă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Potrivit anchetatorilor, începând de anul trecut, aceștia au comercializat droguri în Slatina. Mai mult au distribuit etnobotanice elevilor din municipiul oltean, pretinzând că sunt substanțe legale.

“La data de 5 mai 2015, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Olt împreună cu  ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt  au surprins în flagrant pe  suspecţii N. I. B. şi P.  V., în timp ce ridicau de la un oficiu poştal de pe raza judeţului Olt, două colete ce conţineau produse succeptibile de a avea efecte psihoactive. În  cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2014, pe raza municipiului Slatina,  s-a constituit un grup infracţional organizat format din suspecţii N. I.B., S. T. şi B.A.N care a avut ca principală activitate infracţională procurarea şi comercializarea de droguri de risc şi substanţe psihoactive. S-a reţinut că începând cu anul  2014 şi până în prezent, pe lângă droguri de risc, membrii grupului infracţional organizat, cu intenţie, au comercializat fără drept şi  produse succeptibile de a avea efecte psihoactive, pretinzând sau disimulând că acestea sunt produse autorizate potrivit legii sau a căror comercializare este permisă de lege, în cadrul grupului fiind cooptat şi suspectul P.  V. În urma cercetărilor efectuate în cauză a rezultat că  drogurile erau distribuite cu precădere în zona unui liceu de pe raza municipiului Slatina.”- DIICOT

Policlinica Buna Vestire Craiova

La sediul DIICOT Olt  vor fi aduse, în vederea audierii,  un număr de 25 persoane.

Faţă de 4 dintre membrii grupării a fost începută urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic ilicit de droguri de risc, şi efectuarea fără drept şi cu intenţie, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, pretinzând sau disimulând că acestea sunt produse autorizate potrivit legii, sau a căror comercializare este permisă de lege.

Politica