vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vacanță ieftină pe litoral

Astăzi s-a dat startul ediției de primăvară a programului Litoralul pentru Toți. Peste 10.000 de turiști pot beneficia de sejururi la mare la prețuri reduse. Programul, iniţiat de Federația Patronatelor din Turismul Românesc, Asociația Națională a Agențiilor de Turism și Asociația Litoral-Delta Dunării, se desfășoară până pe 19 iunie.

Tarifele diferă în funcţie de staţiune, dar și de clasificarea hotelului.

În staţiunile Mamaia – Constanța – Eforie, pentru un sejur (6 nopți/persoană) turiștii vor plăti până la 205 lei la un hotel de o stea fără mic dejun și până șa 605 lei la un hotel de 5 stele cu mic dejun.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Turiștii pot alege și opțiunea all-inclusive, unde tarifele maxime pornesc de la 765 lei pentru 5 nopți de persoană la hotel de 3 stele și ajung la 985 lei la cinci stele.

Pentru stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şiVama Veche,  tarifele pentru o vacanță de 6 nopți/persoană încep de la 159 lei la un hotel de o stea fără mic dejun și ajung până la 469 de lei pentru un hotel de 5 stele cu mic dejun.

16 hoteluri de pe litoral s-au înscris până acum în program, cu 1.238 de locuri. Biletele sunt vândute în peste 70 de agenţii din toată ţara.

Politica