sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Judocanii olteni au urcat pe podium în Trivale

Cea mai strălucitoare medalie a cucerit-o Anne Marie Brebinaru, de la Palatul Copiilor Strehaia, care a câștigat finala categoriei 36 kg. Secția pregătită de Ilie Gîdea a avut 4 sportivi în concurs, însă Iulian Borugă (38 kg), Petre Grecu (46 kg) și Ionuț Păcuraru (60 kg) au pierdut din primul tur și nu s-au clasat. Strehaia obținuse precedentul titlu național la judo tot prin Brebinaru, în urmă cu 2 ani. “Anne Marie și-a demonstrat încă o dată valoarea. A fost campioană națională la U12, iar acum a cucerit aurul și la U15. La Pitești, Brebinaru  a avut patru meciuri, iar două le-a câștigat prin ippon.  Cred că va lua aurul și la Naționalele de U14, care vor avea loc pe 7 iunie, la Sibiu”, a declarat antrenorul strehăian Ilie Gâdea. 

Trei medalii pentru secția lui Vasilan

De la CSM Drobeta, Roberta Ioviță (48 kg) a luat argintul, iar Iasmina Covaciu (36 kg) și Alexandra Nae (44 kg) au urcat pe ultima treaptă a podiumului de premiere.  Pe locul al V-lea s-a clasat Daniela Demetrio (52 kg), în timp ce Floriana Al-Floari (40 kg), Mihai Al-Floari (38 kg ) și Cristian Sucilă (42 kg) au încheiat concursul pe 9, la categoriile respective de greutate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Sunt mulțumit de rezultate, fiindcă am cucerit trei medalii. Am ratat însă aurul, dar am fost aproape de primul loc, la  categoria 48 kg”, a spus antrenorul severinean Gicu Vasilan. 

O medalie de aur pentru Calafat şi două de bronz pentru Craiova

De la clubul Independenţa Calafat, Adrian Şulcă(60 kg) s-a încununat cu titlul de campion naţional la Piteşti, în timp ce craiovenii au reuşit să aducă acasă doar două medalii de bronz. De la LPS „Petrache Trişcu” Craiova, Sebastiana Stănciucă a obţinut bronzul în limitele categoriei 48 kg, iar de la CSM Craiova Georgiana Renghea a urcat şi ea pe ultima treaptă a podiumului la categoria +63 kg.

Politica