joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Deputatul Stănişoară a renunţat la politică!

Cel mai  cunoscut om politic din Mehedinţi, deputatul  Mihai  Stănişoară, a decis să plece din politică. Brusc! Dintr-odată!  El a transmis un comunicat de presă rigid în care nu anunţă concret ce va face pe viitor şi nu spune ce l-a determinat să părăsească brusc viaţa politică. Oare va fi numit şef la SIE sau ambasador? Nu ar fi imposibil dacă e să ne luăm după câte fraze cheie din comunicatul de presă în care Mihai Stănişoară  vorbeşte de ,,proiecte importante ce vizează dezvoltarea României în context intern şi internaţional”.

A fost ministru, consilier prezidenţial, parlamentar cu 4 mandate. N-are dosar penal la DNA, nu e protagonistul vreunui scandal, nu a fost depistat ca fiind colaborator al Securităţii precum Mona Muscă. Cu toate acestea s-a hotărât să renunţe brusc la tot ce înseamnă politică. Brusc! Dintr-odată! În cauză este vorba de deputatul Mihai Stănişoară, fost preşedinte al PDL Mehedinţi, fost senator, fost consilier prezidenţial pe probleme de securitate al preşedintelui Băsescu, fost ministru al Apărării. În ultima vreme, el trecuse la PLR de partea lui Călin Popescu Tăriceanu. Mihai Stănişoară a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că a demisionat atât din funcţia de deputat cât şi din calitatea de membru al PLR, el spunând că, ,,după o îndelungată deliberare şi autoanaliză”, a decis ca, cel puţin pentru o perioadă, drumul pe care îl va urma să nu mai includă politica. Stănişoară a mai anunţat că ,,experienţa şi profesionalismul” dobândite până acum vor putea fi puse ,,în slujba unor proiecte importante, care să vizeze dezvoltarea socio-economică a României, în context intern şi internaţional”.

Va fi numit şef la SIE sau ambasador ? 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mihai Stănişoară a transmis un comunicat de presă rigid în care nu vorbe;te concret despre motivele deciziei luate și nici despre ce va face pe viitor. Va fi numit şef la SIE ? Nu ar fi imposibil dacă e să ne luăm după câte fraze cheie în care vorbeşte despre  proiecte importante ce vizează dezvoltarea României în context intern şi internaţional. 

,,După o îndelungată deliberare şi autoanaliză, am hotărât ca drumul pe care îl voi urma de acum înainte să nu mai includă, cel puţin pentru o perioadă, politica de partid sau cea parlamentară. Sunt convins că experienţa şi profesionalismul meu vor putea fi puse şi de acum înainte în slujba unor proiecte importante, care să vizeze dezvoltarea socio-economică a României, în context intern şi internaţional”, a anunţat Mihai  Stănişoară într-un comunicat de presă.

Tot în comunicat, el mulţumeşte: “Celor care m-au votat şi care mi-au încredinţat mandatele de membru al Parlamentului României, le mulţumesc şi îi asigur de respectul meu şi de recunoştinţa mea. Activitatea politică pe care am desfăşurat-o a avut mereu în centru rezolvarea problemelor comunităţii pe care am reprezentat-o. Le mulţumesc celor cu care am avut onoarea şi privilegiul de a colabora în cei 15 ani de serviciu public, administrativ şi politic, atât la nivel naţional, cât şi local. Gândurile mele bune se îndreaptă şi către reprezentanţii mass-media, cărora le urez, cu preţuire, succes şi inspiraţie.”

Mihai Stănişoară a avut două mandate de deputat între 2000 şi 2008, iar din 2008 şi până în 2012 a fost senator. În 2012, el a fost ales din nou deputat de Mehedinţi.

Politica