marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Accidente în minivacanța de 1

Patru oameni au fost răniți, vineri, într-un accident rutier ce a avut loc în comuna Dobrosloveni. Trei mașini au fost implicate în accident, după cum au anunțat reprezentanții ISU Olt.

Dispeceratul integrat ISU-SJA a fost informat, vineri, 01 mai a.c., în jurul orei 08.00, prin numărul unic de urgenţă 112, despre producerea unui accident rutier în comuna Dobrosloveni, sat Potopin. În accident au fost implicate trei autovehicule.

La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp un echipaj SMURD și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță, apelatul numărului 112 anunțând că au fost rănite patru persoane. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Rotunda, pasager al unuia dintre autoturisme, acesta a fost găsit conștient, cu hematom la cap și excoriații la nivelul feței. Pacientul a fost transportat la CPU Caracal, ulterior fiind transferat la UPU Craiova. În accident au mai fost rănite trei persoane, o femeie de 38 de ani, din comuna Osica de Sus, cu traumatism caranio-cerebral, traumatism ocular dreapta și traumatism gamba stângă, un bărbat de 56 de ani, din Slatina, cu traumatism cranio-cerebral minor și hematom frontal stânga, ambii transportați la UPU Craiova prin CPU Caracal și o femeie în vârstă de 20 de ani, din Caracal, transportată la CPU Caracal cu traumatism de coloană cervicală,” a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alți trei oameni au ajuns sâmbătă la spital, după ce o autoutilitară și un autoturism s-au lovit. Accidentul a avut loc pe DN 65-E574, în afara localității Optași.

“Echipajul SMURD a acordat prim ajutor șoferului autoutilitarei, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Corbi, județul Argeș, găsit conștient, cu hipertensiune și tahicardie, dureri torace anterior drept și excoriații la față, membrele inferioare și superioare. Ceilalți răniți, un bărbat în vârstă de 34 de ani, tot din localitatea Corbi-Argeș, cu politraumatism prin accident rutier și un bărbat în vârstă de 23 de ani, din București, cu contuzie hemitorace drept și cot drept au fost transportați la UPU Slatina,” a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Polițiștii olteni au deschis anchete în ceea ce privește cele două accidente rutiere.

Politica