miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliştii şi handbalistele luptă pentru podium

În timp ce voleibaliştii vor disputa sâmbătă şi duminică partidele cu Dinamo, care vor continua de la scorul de 2-0 pentru alb-albaştri, handbalistele vor evolua sâmbătă în Sala Sporturilor din Baia Mare în semifinalele Cupei României, şi duminică vor susţine una din finalele competiţiei.

După ce au câştigat partidele de pe teren propriu, elevii pregătiţi de Dănuţ Pascu pot tranşa finala mică a campionatului naţional încă din acest weekend. Dacă vor câştiga unul din cele două jocuri, atunci vor termina sezonul pe locul 3. În caz contrar, săptămâna viitoare va avea loc partida decisivă, la Craiova. Primul duel va fi sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Dinamo, iar al doilea, duminică, în aceeaşi locaţie, la aceeaşi oră.

Şi fetele vor bronzul
 
În shimb, pentru handbaliste acum începe greul. Sâmbătă şi duminică vor ştii dacă se califică în cupele europene, mai exact, în Cupa Cupelor, dacă vor ocupa cel puţinl ocul al treilea în competiţia K.O. În semifinale vor da piept, sâmbătă, de la ora 11.30, cu CSM Bucureşti, iar dacă vor pierde, vor juca finala mică, mai mult ca sigur, împotriva formaţiei Neptun Constanţa.
Tehnicianul Aurelian Roşca îşi doreşte foarte mult ca echipa să se califice în ediţia viitoare a cupelor europene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vrem să avem un parcurs bun în Final Four, care să ne asigure prezenţa în Cupa Cupelor. Cu cei de la CSM Bucureşti vom încerca în prima repriză să vedem dacă ne ridicăm la valoarea lor, dacă nu vom reuşi acest lucru, cel mai accesibil adversar va fi Neptun Constanţa. Ar fi fantastic să luăm medalia de bronz şi să ne calificăm în Cupa Cupelor.
A afirmat Aurelian Roşca, înaintea plecării de la Baia Mare

După aceste jocuri, de pe 2 mai vor începe meciurile din play-off, unde SCM Craiova va întâlni pe HCM Roman, calificarea urmând să se decidă după sistemul “cel mai bun din trei meciuri”.

Politica