Conecteaza-te cu noi

Oltenia

Concert de muzică folk, country şi pop-rock, la CCTD

Publicat

pe

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” vă invită, vineri, 24 aprilie 2015, începând cu ora 18.00, la concertul de muzică folk, country şi pop-rock „Theea Sarah & Friends”.
Sarah Nicorescu (cu nume de scena Theea Sarah), are 16 ani şi este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova.

În ciuda vârstei fragede, Sarah este deja o certitudine, munca şi talentul fiindu-i recompensate cu diferite ocazii. A început studiul chitarei clasice la vârsta de 10 ani, iar după un an abandonează acest stil (considerându-l plictisitor) şi începe să abordeze stilul pop-rock, uneori cu influenţe country.
Un an mai târziu câştigă Premiul III la „Oltenia Star”, pentru ca la 13 ani, să câştige Premiul I la creaţie şi la interpretare la Festivalul „Vreau să cânt”, organizat de Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova.

A mai fost premiată în anul 2013 cu: Premiul I la creaţie şi interpretare la Festivalul Naţional „Vlahia” de la Moeciu de Sus, „Cea mai bună voce rock” la Festivalul Naţional „Dor de munte” de la Peştera şi Premiul Consiliului Judeţean Alba la Festivalul de muzică folk „Ziua de mâine” de la Alba Iulia, iar în anul 2014 cu: Premiul I la Festivalul folk „Poarta sărutului” Târgu Jiu, Premiul Radio România Actualităţi la „Festivalul Castanilor” de la Ploieşti şi Premiul I la Festivalul „Vreau să cânt” –  interpretare muzicală, organizat de Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova.

Are până în prezent 16 compoziţii proprii, a cântat alături de Alexandra Ungureanu şi trupe precum Compact, Foişorul de Foc si Publika. A fost prezentă cu recitaluri la Zilele Craiovei, ediţiile din 2012, 2013 si 2014.
Alături de muzica tinerei interprete vă aşteaptă şi momente de dans modern, cu Anca şi Alexandra.
Intrarea publicului este liberă.

Continue Reading