vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

I-au bătut „nemţeşte”

Spectacol la discreţie în partida retur dintre Bayern Munchen şi FC Porto, disputată marţi seara, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Dacă în tur, portughezii se impuseseră cu un surprinzător 3-1, în a doua manşă, disputată pe terenul bavarezilor, lucrurile au stat total la polul opus. Germanii şi-au arătat muşchii şi nu au oferit nicio şanşă formaţiei din Peninsula Iberică, neirosind aproape nicio oportunitate clară de a marca. 6-1 a arătat scorul la finalul celor 90 de minute, iar majoritate golurilor s-au înscris până la pauză, când tabela prinsese deja proporţii îngrijorătoare pentru portughezi. Alcantara(14), Boateng(22), Lewandowski(27, 40), Muller(36) şi Alonso(88) au marcat pentru Bayern, în timp ce pentru Porto a reuşit golul de onoare Martinez(73).

Barcelona s-a calificat şi ea fără emoţii

În cel de-al doilea meci din sferturi susţinut marţi seara, pe „Camp Nou”, formaţia catalană s-a impus din nou în faţa „bogaţilor” de la PSG. Neymar a prins un meci de zile mari şi a reuşit o „dublă” în prima repriză(14 şi 34). Barcelona n-a părut în niciun moment vulnerabilă, controlând partida de la un capăt la altul. Astfel, cei doi granzi ai Europei, FC Bayern şi FC Barcelona, au avansat deja în semifinalele Ligii Campionilor. Ieri seară, de la ora 21.45, s-au desfăşurat şi celelalte două partide din sferturile de finală, Real Madrid – Atletico Madrid şi AS Monaco – Juventus Torino.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Azi, Europa League îşi stabileşte semifinaliştii

Dacă în Liga Campionilor, la această oră se cunosc echipele ce vor juca în semifinale, a doua competiţie europeană de fotbal, Europa League, îşi va stabili astăzi semifinaliştii, începând cu ora 22.05. Dnipro va primi vizita belgienilor de la Club Brugge, într-un meci decisiv pentru calificare, partida tur încheiându-se cu o remiză albă, ceea ce lasă întâlnirea deschisă oricărui rezultat. Tot cu un rezultate de egalitate,  în prima manşă s-a încheiat şi confruntarea dintre Dynamo Kiev şi Fiorentina(1-1), iar acum ucrainienii sunt obligaţi să marcheze pe terenul italienilor pentru a mai putea spera la calificare. Un duel care pare să aibă o câştigătoare asigurată este cel dintre Wolfsburg şi Napoli, care în tur, în fieful germanilor, s-a terminat cu o victorie categorică a napoletanilor, scor 4-1, iar pentru retur nu mai rămân foarte multe de făcut din parte nemţilor, care vor evolua acum în deplasare. În fine, întâlnirea Zenit Sankt Petersburg şi Sevilla va fi ultima, în avantaj pornind echipa spaniolă după ce în tur s-a impus cu scorul de 2-1.

Politica