marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victor Naicu: „Pe teren propriu am început să formăm o echipă redutabilă”

După un tur de campionat de coşmar, formaţia adoptată de Işalniţa a cunoscut un reviriment parţial în acest retur, deşi continuă să înregistreze multe rezultate negative. În runda precedentă, elevii lui Naicu au bifat a doua victorie obţinută pe teren din acest retur, impunându-se în faţa grupării FC Hunedoara, echipă clasată pe locul nouă. Nu numai că ACSVM Craiova a reuşit să câştige acest joc, dar a făcut-o şi într-o manieră categorică, scor 3-0., Stoichiţoiu, Crăciun şi C. Scarlat fiind marcatorii doljenilor.

Acest succes este unul important pentru gruparea lui Naicu, pentru că o aduce cu un pas mai aproape de salvare, chiar dacă mai are recuperat un handicap de patru puncte faţă de Ştiinţa Turceni şi Minerul Motru, echipe ce se află în acest moment la egalitate de puncte(18), pe locurile 10 şi 11, poziţii ce menţin în Liga a III-a. Tehnicianul „municipalilor”, Victor Naicu, consideră că în ciuda faptului că rezultatele contracandidatelor la retrogradare nu le-au fost favorabile, victoria cu Hunedoara a fost una foarte utilă în perspectiva supravieţuirii de pe locul 12, pe care dacă îl vor ocupa la finalul campionatului, îi va duce într-un clasament separat, împreună cu echipele ce s-au clasat pe aceeaşi poziţie în celelalte serii, unde pentru ierarhizare se vor lua în considerare doar rezultatele obţinute cu echipele de pe locurile 1-11.   

Pentru noi orice victorie este importantă, chiar dacă rezultatele adversarilor nu ne avantajează, până la urmă ne putem salva şi de  pe locul 12 dacă avem rezultate bune. A fost un joc pe care l-am controlat de la un cap la altul şi am reuşit să şi marcăm de multe ori. Este bine, progresăm în joc şi asta ne dă speranţe.
A declarat Victor Naicu

Policlinica Buna Vestire Craiova

Antrenorul este de părere că băieţii abordează bine jocurile de pe teren propriu şi au început să formeze o echipă redutabilă.

Urmează două jocuri pe teren propriu

 În etapa de la sfârşitul acestei săptămâni, ACSVM Craiova va sta, însă în următoarele două runde, aceasta va disputa două jocuri consecutive pe teren propriu, cu Vulturii Lugoj şi Pandurii II Târgu Jiu. Naicu speră ca formaţia pe care o pregăteşte să câştige toate punctele din aceste două partide, dar, în cel mai rău caz, s-ar mulţumi şi cu un bilanţ de patru puncte.

Urmează două jocuri acasă, suntem încrezători că le putem câştiga pe amândouă, dar până la urmă cred că şi patru puncte ar fi bune. Acasă formăm o echipă redutabilă şi suntem greu de învins. Jucătorii îşi dau silinţa şi încearcă să dea ce au mai buni din ei, cert este că ei îşi doresc, tinereţea îşi mai spune cuvântul câteodată, pentru că ne lipsesc jucătorii cu experienţă care au plecat în iarnă. Cred că suntem pe drumul cel bun, cel puţin acasă nu mai vreau să pierdem multe puncte.
A mai spus Naicu

Politica