vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mobilier rustic şi flori fără costuri suplimentare, în Craiova

Craiovenii vor putea vedea în scurt timp diverse modele de mobilier urban în parcuri şi în grădini. De asemenea, în funcţie de ce tipuri de flori vor fi în vogă, oamenii le vor putea admira.  
Directorul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, Aurelia Filip, a dat detalii despre noul mobilier urban rustic.

Tot mobilierul rustic este realizat de funcţionarii Regiei, în speţă cei mai pricepuţi angajaţi de la Centrul Multifuncţional, de la Sala Polivalentă etc. Totul este realizat din materiale proprii fără să achiziţionăm altele. Acest mobilier va fi amplasat în părculeţele şi grădinile Craiovei, în Centrul Vechi şi la pasajul suprateran.
Ne-a declarat Aurelia Filip

În afara acestui mobilier, vor fi sădite şi foarte multe flori pentru înfrumuseţarea oraşului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acum sunt la modă lalelele, după aceea ieşim cu petunii, cu salvie, begonie, hortensii şi altele. Avem flori din producţia proprie, s-au terminat şi licitaţiile. Când ne va permite vremea vom împodobi oraşul şi cu muşcate curgătoare. Toate acestea sunt alese de primarul Craiovei, care iubeşte foarte mult florile, tot ceea este acum în Craiova poartă amprenta doamnei primar.
A mai spus directorul RAADPFL Craiova, Aurelia Filip

Serele RAADPFL prind viaţă

Muşcatele au fost plantate în răzoarele serelor Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ şi aproximativ 3.000 de jardiniere vor fi amplasate la balcoanele apartamentelor din centrul Craiovei.
Oameni se bucură că faţa oraşului va fi schimbată în această vară.

Este bine că oraşul va fi mai frumos. Pe lângă betoanele şi şantierele care erau aveam nevoie şi să respirăm alt aer, să ne clătim ochii cu o floare. Să vedem cum va arăta şi mobilierul acela rustic. Cert este că se schimbă ceva după mulţi ani.
A punctat Bogdan E., din Craiova

Cât timp pe noi nu ne afectează este bine că se înfrumuseţează oraşul. Aveam nevoie să vedem şi noi o floare şi să ne mândrim că locuim aici. Sper să fie o vară mai activă din multe puncte de vedere, pentru că nu prea avem cum să ne distrăm aici. Pe lângă flori, poate vor reapărea concertele şi alte acţiuni pentru tineri.
A afirmat Maria A., din Craiova

Serele RAADPFL Craiova, situate în Parcul Tineretului, au început să prindă viaţă din nou, după ce în ultimii ani fuseseră lăsate în paragină. Din suprafaţa totală de 25 de hectare, cinci sunt deja cultivate cu flori şi arbori, care sunt destinate atât înfrumuseţării oraşului, cât şi vânzării către orice persoană.

Politica