joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Continuă distribuirea pachetelor alimentare pentru persoanele defavorizate

Primăria Municipiului Craiova continuă, de astăzi, activitatea de  distribuire a pachetelor cu alimente oferite din fondurile bugetului local, către categoriile de persoane aflate în situaţii de risc social din Municipiul Craiova.
Produsele se vor distribui către beneficiarii din cele 5 categorii cele mai defavorizate respectiv: persoane cu handicap, adulţi şi copii, neinstituţionalizate; şomeri care beneficiază de indemnizaţie de şomaj sau care se află în căutarea unui loc de muncă; pensionarii cu venituri  cumulate până la 500 lei/ lună; persoane beneficiare de venit minim garantat; persoane fără venituri care au vârsta peste 60 de ani.
Distribuirea acestor produse se va face în spaţiul care aparţine Şcolii nr.32- Alexandru Macedonski, Sala de sport, situat  în  Craiova,  str. Aleea Castanilor nr.4, programul fiind de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00. 
 
Consultarea tabelelor cu persoanele care beneficiază de aceste produse alimentare se poate face la sediul Primăriei Municipiului Craiova din bld. Oltenia, bl.65A1 parter, precum şi la depozitul de distribuire.
Pentru relaţii suplimentare, cei interesaţi se pot adresa la numerele de telefon: 0251/587220, 0351/451686.

Politica