joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A început construcţia cartierului chinezesc

Craiova va avea un nou cartier în doi ani. Chinezii de la Shandong Ningjian au început lucrările de construcţie a noului cartier care va fi ridicat pe amplasamentul fostei unităţii militare de pe strada Caracal.

Au început lucrările la cartierul de locuinţe. În doi ani, Craiova va avea primul cartier construit după Revoluţie. 1.850 de locuinţe, la 400 de euro metrul pătrat, la cea mai bună calitate, îşi aşteaptă cumpărătorii.
A afirmat primarul Lia Olguţa Vasilescu, potrivit AGERPRES

Firma chineză Shandong Ningjian Construction Group a câştigat anul trecut licitaţia pentru construirea unui cartier de 1.850 de locuinţe în Craiova. Terenul a fost concesionat de primărie către firma chineză în mai anul trecut.  Termenul de finalizare a lucrărilor este de doi ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

1.200 de persoane s-au înscris pentru a cumpăra o locuinţă în noul cartier.

La încheierea precontractului de vânzare-cumpărare, viitorul beneficiar al locuinţei va trebui să plătească un avans de 3.000 de euro. Diferenţa din preţul locuinţei va fi plătită după construcţie, mai exact la predare.
Chinezii vor construi şase tipuri de locuinţe: 2 tipuri de garsoniere tip studio, 2 tipuri de apartamente cu 2 camere şi 2 tipuri de apartamente cu trei camere.
Preţul va fi de 400 euro/m.p., fără TVA, iar pentru o garsonieră cumpărătorul ar putea plăti între 19.000 şi 26.000 euro, pentru un apartament cu 2 camere, între 29.000 şi 37.000 euro, pentru trei camere – între 44.000 şi 57.000 euro, arată AGERPRES.

Politica