vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vieţi pierdute pe şosele Olteniei

Un tânăr, de 21 ani, a murit după ce maşina în care se afla s-a izbit de parapeţii metalici de protecţie de pe marginea drumului. S-a întâmplat pe DN 55, iar responsabil este şoferul care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. 
 
În data de 22.02.2015, în jurul orei 19:30, pe  DN 55, între localităţile Toceni şi Căciulăteşti, a avut loc un accident de circulaţie în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa.Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri s-a stabilit faptul că M. Nicolae, 22 de ani, din comuna Dobreşti, sat Căciulăteşti, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Craiova către Bechet, între localităţile Toceni şi Căciulăteşti, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu parapeţii metalici de protecţie, ieşind în afara părţii carosabile.În urma accidentului a rezultat decesul lui L. Marin, 21 de ani, din comuna Dobreşti, sat Toceni, pasager pe locul din dreapta faţă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
IPJ Dolj
 
Un alt accident grav a vut loc la Vâlcea. Doi oameni au murit, iar alţi şase, între care doi minori, au fost răniţi. 
 
La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 7:00,  G. Gheorghe, de 64 ani, din mun. Blaj, jud. Alba, a condus un autoturism, pe DN 7 – str. Barajului, pe raza mun. Rm. Valcea, iar la km 175 + 800m,  într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, în pantă, a  pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de G. GHEORGHE, de 35 ani, din comuna Titeşti, jud. Argeş, care circula din sens opus. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 64 de ani,  a fost proiectat peste parapetul de protecţie în stânga sensului său de deplasare, la o diferenţă de nivel de  aproximativ 6 metri. În urma accidentului a rezultat decesul ocupanţilor primului autoturism, G. Gheorghe, de 64 de ani, şi O. Neguriţă, de 47 de ani, ambii din mun. Blaj şi vătămarea corporală a alte 6 persoane, ocupanţi în celălalt autovehicul, după cum urmează: B. Violeta, de 29 de ani, diagnostic– traumatism toracic cu fractură coaste,  humerus şi gambă; M. V., de 14 ani, diagnostic – TCC minor, nivel 1; S.  Alexandru, de 20 de ani, diagnostic – TCC nivel 1; M. I., de 12 ani, diagnostic – traumatism toracic, fractură femur; G. A., de 10 ani, diagnostic – TCC, fractură epifiză distală şi cubitus; G. Gheorghe, de 35 de ani, diagnostic – traumatism toracic cu fracturi costale.
IPJ Vâlcea
 
Conducătorul auto de 35 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Politica