vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţiştii acţionează pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative

Poliţia Română acţionează permanent pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative şi le recomandă atât şoferilor, cât şi celorlalţi participanţi la trafic să respecte regulile de circulaţie. Peste 500 de sancţiuni au fost aplicate de poliţiştii olteni în acest week-end.
În perioada 20 – 22 februarie a.c., poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au acţionat, la nivelul judeţului Olt, pentru prevenirea şi reducerea numărului accidentelor rutiere.
 
În cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au controlat 1.127 de autovehicule şi au constatat 6 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. 
De asemenea, în urma abaterilor constatate în trafic, poliţiştii olteni au aplicat 558 de sancţiuni contravenţionale, dintre care, cele mai multe – 270, pentru nerespectarea vitezei regulamentare şi 91 pentru nepurtarea centurii de siguranţă.
Ca măsură complementară, poliţiştii rutieri au reţinut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 22 permise de conducere, dintre care 4 pentru conducere sub influenţa alcoolului, 5 pentru nerespectarea vitezei regulamentare,  6 pentru depăşire neregulamentară şi 13 certificate de înmatriculare. 

Politica