miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noapte albă în faţa Primăriei Târgu Jiu pentru a prinde un loc la Târgul de 1 Martie

Zeci de comercianţi de mărţişoare au făcut noapte albă în faţa Primăriei Târgu Jiu pentru a fi siguri că vor primi un spaţiu în centrul oraşului pentru a-şi vinde produsele în cadrul târgului de 1 şi 8 Martie organizat de municipalitate. 
Deşi repartizarea locurilor s-a făcut luni dimineaţa, mare parte dintre comercianţi s-a prezentat la sediul instituţiei încă de duminică noaptea, iar în doar câteva ore au fost distribuite 50 de amplasamente. 
 
Începând de astăzi comercianţii care vor să-şi vândă marfa cu mărţişoare pot să vină la sediul Primăriei pentru a concesiona un loc pentru vânzarea acestora. Încă de la primele ore ale dimineţii comercianţii au venit să prindă cel mai bun loc pentru că şi în acest an se merge pe ideea primul venit, primul servit. Ei trebuie să plătească 9 lei/mp pentru fiecare zi în care vor sta să-şi vândă marfa. Până în acest moment au fost acordate 50 de amplasamente.
A spus Lavinia Truşcă, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Târgu Jiu conform AGERPRES
 
Comercianţii nu au fost mulţumiţi de spaţiile primite şi nici de tariful practicat de primărie pentru respectivele amplasamente şi spun că nu s-a procedat corect faţă de anul trecut. 
 
Am stat toată noaptea în faţa primăriei pentru un spaţiu. Nu s-a procedat corect pentru că, eu, anul trecut, am avut locul mai în faţă şi acum nu l-am mai primit, nu înţeleg de ce. Oricum sunt mulţi bani pe care îi plătim şi de multe ori nici nu  merită.
A afirmat unul dintre comercianţi
 
Comercianţii vor avea la dispoziţie şase zile pentru a-şi expune produsele, câte un cort în suprafaţă de 9 mp. Zonele unde vor fi expuse tarabele cu mărţişoare sunt Piaţa Mică, zona CAM, Paralela 45 şi centrul oraşului Târgu Jiu.

Politica