miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tribunalul Dolj a respins cererea lui Badea

Sentinţa este una cu apel în 30 de zile de la comunicare. Apelul va fi soluţionat de Curtea de Apel Craiova.
 
În plin avânt infracţional, Pavel Badea se autoincendiază prin aceste acţiuni iresponsabile şi care constituie adevărate dovezi de rea-credinţă şi de implicare consistentă în abuzurile care au stat la baza distrugerii Universităţii Craiova.
 
Prin gândirea lui de mameluc şi bazându-se pe o justiţiei influenţabilă prin fel şi fel de mijloace ilegale ale noii “dinastii Ponta” care se arăta la orizont la data introducerii acţiunii, “doctorul în economieBadea, cu doctoratul obţinut la Chişinău, împreună cu tovarăşul lui de furăciuni, Antonie Solomon, şi-a mai bătut un cui în talpă, deoarece procesele pe care le pierde se înteţesc şi toată mascarada şi demagogia pe care a susţinut-o, ATENŢIE!, în calitate de funcţionar, reprezentant legal al Clubului Sportiv de Drept Public Universitatea din Craiova, îi va crea mari probleme în dosarul penal de la DNA.
 
Mai mult ca sigur că în momentul când grupului infracţional care a distrus Universitatea Craiova “îi va sosi ceasul”, tovarăşa lui de infracţiuni, Olguţa Vasilescu, le va spune procurorilor că ea a fost indusă în eroare de Badea în privinţa palmaresului, deoarece acesta a dres şi a făcut.
 
Nu ar fi de mirare ca Olguţa cu speranţa că-şi diminueză din inevitabila pedeapsă să-l dea în gât chiar pe Badea pentru “inducerea în eroare”.
 
De fapt, pe măsură ce trece timpul, tot mai multe probe ies la iveală şi-l incriminează pe Badea într-un mod foarte grav. Acesta făcând parte din cvartetul infracţional alături de Olguţa Vasilescu, Sandu Mircea şi Mihai Rotaru.
 
Cu privire la soluţia dată de Tribunalul Dolj, ieri, 3 februarie 2015, nu sunt de făcut prea multe referiri, deoarece inclusiv şi judecata încă de la primul termen arată că temeinicia acţiunii era una extrem de şubredă.
 
În proporţie de 100 % Curtea de Apel va menţine această soluţie.
 
Pe de altă parte, cel târziu în luna martie a anului în curs, instanţa Tribunalului Bucureşti se va pronunţa şi cu privire la marca CS Universitatea Craiova înregistrată în mod fraudulos de către Badea, înregistrare care face obiectul unei acţiuni în anulare introdusă de titularii mărcii FC Universitatea Craiova şi al cărei deznodâmânt nu poate fi decât unul singur şi anume anularea mărcii CS UNiversitatea Craiova. O altă sentinţă nu poate fi dată în acest caz. 
 
Încetul cu încetul, întregul plan abuziv ce a dus la o împrejurare anormală ca un grup de impostori să folosească, în mod ilegal, numele şi notorietatea clubului de fotbal Universitatea Craiova va lua sfârşit.
 
Toţi cei care şi-au permis să se folosească de brandul Universitatea Craiova prin diferite mijloace electronice, scrise sau media, vor trebui să plătească cu vârf şi îndesat. 
Inconştienţa acestora şi persistenţa în actul infracţional este extrem de vădită, iar pagubele produse de aceştia sunt uriaşe.
 
În fiecare zi în care acest grup infracţional se foloseşte de imaginea Clubului de Fotbal Universitatea Craiova crează pagube materiale şi morale consistente.
 
Aşa că băieţi, tot ceea ce faceţi şi spuneţi în legătură cu Universitatea Craiova, vă va costa cum nici nu vă puteţi imagina, o să trebuiască să plătească trei generaţii de urmaşi de după voi pentru a acoperi prejudiciul.
 
P.S. Dosarele penale ale lui Badea de la DNA se înmulţesc. Pe lângă faptul că a pus umărul la distrugerea Universităţii Craiova, “hoţul de la Dortmund” va trebui să răspundă şi pentru fondurile europene prăduite ilegal, dar despre asta la momentul oportun.

Politica