sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Revelion în necunoscut la Craiova

Petrecerea de Revelion va începe în centrul Craiovei, pe 31 decembrie, în jurul orei 21.45, pe scenă urmând să urce formaţia The dAdA’s, o trupă cu influenţe alternative, garage, indie şi raggae.
Trupa s-a format în mai 2006 sub numele de 15 Grade, iar numele a fost modificat odată cu schimbarea componenţei în iunie 2010. După doar două luni, formaţia a reuşit să vină cu un repertoriu nou şi să câştige locul al doilea în cadrul concursului „Stufstock Newcomers 2010”. Membrii trupei sunt: Septimiu Urzică – voce, chitară; Mihai Ungureanu – chitară bas, backing vocals; Marian Bobiceag – tobe; Theodor Nicolae – chitară solo, backing vocals. Timp de patru ani trupa “The dAdA’s” a susţinut peste 40 de concerte, în cluburile de underground din Bucureşti.
 
La ora 22.30 va urca pe scenă Ami. Numele provine de la inţialele solistei, Andreea Moldovan Ioana. Aceasta s-a născut pe 28 septembrie 1989, în Baia Mare şi, la numai trei ani, parinţii au înscris-o la un festival local de muzică, unde a câştigat marele premiu. Au urmat cursurile la Palatul Copiilor din Baia Mare şi participarea la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale. Totodată, Ami a studiat şi vioara timp de 12 ani. În urmă cu jumătate de an, Ami a lansat un videoclip, realizat pentru piesa Playa en Costa Rica produsă de Adi Colceru, alias David Deejay. 
 
The dAdA’s va cânta şi în 2015 la Craiova
 
La ora 23.15 va intra în scenă Grasu XXL, pe numele sau real, Dragoş Nichifor. Acesta este, într-adevăr, un rapper român foarte cunoscut, însă oferta prezentată de Primăria Craiova este destul de slabă calitativ. Grasu XXL cântă de la vârsta de 14 ani, provenind dintr-o familie cu tradiţie în domeniu. 
La cumpăna dintre ani va fi tradiţionalul foc de artificii, urmat de revenirea pe scenă a trupei «The dAdA’s» şi spectacolul de Revelion se va încheia.
 
Craiovenii nu s-au arătat deloc încântaţi că nu au auzit de asemenea formaţii. Am încercat să găsim tineri să-şi spună punctul de vedere, însă au fost dezamăgiţi. 
“Nu am auzit decât de Grasu XXL, care cânta destul de bine, îmi place rap-ul. Nu ştiu ce stil au celelalte formaţii. Ma aşteptam la altceva, să fie nume cu mai multa rezonanţă. Bine că mi-aţi spus că nu cred că o să mai vin în centru de Revelion, găsesc nişte prieteni la care să mă duc!”, a spus Ionuţ V., de 21 de ani. 
“Este un Revelion ciudat, credeam că vor veni trupe mai cunoscute. Grasu XXL este cunoscut, într-adevăr, însă genul lui nu place oricui. Pentru un oraş precum Craiova mă aşteptam la altceva. Sunt studentă în anul întâi la Craiova şi este primul Revelion pe care îl petrec aici. Abia aşteptam acest moment, însă, se pare, ca nu va fi ceva deosebit!”- Mihaela D., 19 ani.
 
Organizatorul Revelionului, SC Pink Park SRL, este firma care se ocupă şi de desfăşurarea Oraşelului Copiilor, oamenii criticând condiţiile pe care le au copiii să se distreze. Suma cheltuită de societate pentru organizarea Revelionului ar fi de 16.000 de euro.

Politica