sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Ocnele Mari, executată silit

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea execută silit Primăria Ocnele Mari. Din cauza unor datorii pe care nu le poate acoperi, Primăria Ocnele Mari rămâne fără terenuri şi alte bunuri. 
Primarul oraşului Ocnele Mari, Petre Iordache, a declarat pentru timpuldevâlcea.ro că sunt corecţii financiare aplicate pe programul european derulat la Şcoala Gimnazială “Costea Marinoiu”. Există un proces pe rol.
 
Programul este terminat de cca trei ani de zile, a ieşit chiar şi din garanţie. Procesul este pe rol de aproape un an şi jumătate şi ne reprezintă o casă de avocatură din Bucureşti. Ne judecăm pentru penalităţi plus o corecţie financiară care însumează vreo 4 miliarde lei vechi, proiectul având o valoare de 2 milioane de euro. Acum câteva zile chiar am sărbătorit evenimentul. Nu este ceva grav. Sunt multe primării care se judecă pentru acelaşi lucru. Este la modă. La sfârşitul lunii ianuarie 2015 avem un nou termen de judecată. Noi sperăm să câştigăm. Până atunci nu vom plăti, dar dacă pierdem procesul, va trebui să suportăm totuşi corecţia financiară din bugetul Consiliului Local al primăriei.
A declarat edilul oraşului
 
Licitaţia pentru bunurile primăriei va avea loc pe 23 decembrie.
Sunt scoase la vânzare două terenuri intravilane în suprafaţă totală de peste o mie mp, un buldexcavator, un  autoturism Dacia Logan, un  tractor marca UTB, model Universal 650, o remorcă tractor, o remorcă agricolă basculabilă, tractor, marca Farmtrac, model 665DT, cupă de excavator, plug, grapă zăpadă, lamă zăpadă.

Politica