vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scriitorul Laurian Stănchescu cere public premierului să îl angajeze

Românii cer Premierului Victor Ponta să-şi respecte promisiunile, pe care le-a făcut în 2012. Atunci, Victor Ponta şi PSD au promis românilor un milion de locuri de muncă noi. Românii vor să se angajeze. Unul dintre aceştia este scriitorul Laurian Stănchescu. Acesta cere public premierului să fie angajat.


CERERE DE ANGAJARE

Domnule Premier Victor Ponta,

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma declaraţiilor publice pe care le-aţi făcut poporului român în campania electorală de la sfârşitul anului 2012, privind crearea a
unui milion de locuri de muncă, promisiune în care sunt inclus şi eu, vă rog să dispuneţi angajarea mea la Ministerul Culturii pe o funcţie executivă, conform cu statutul meu profesional.
Sunt scriitor, membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, prefaţat de patru
academicieni, cu premii naţionale şi internaţionale, cu proiecte votate în Parlamentul României, tradus în mai multe limbi şi ţări. Cer acest lucru în virtutea şi pentru continuarea proiectelor mele cultural-istorice şi a spiritul lor de uniune naţională.

Accept pentru evaluarea mea şi pentru a nu destrăma constelaţia PSD-UDMR, constituirea unei Comisii Maghiare de Cultură din partea Guvernului României, dar îmi voi susţine cauza în Limba şi Cultura Spirituală a Sfintei mele Naţiuni!
Abia aştept să se lumineze de ziuă în România şi în spiritul ei!
Laurian Stănchescu, membru titular, Uniunea Scriitorilor din România, Director General, ziarul de cultură “IDEEA”

Politica