sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Stagii AUF pentru studenţi şi masteranzi

Universitatea din Craiova anunţă că Agenţia Universitară a Francofoniei (AUF) a lansat apelul la candidaturi pentru mobilităţi de stagiu profesional pentru anul 2015. Acestea se adresează studenţilor din ultimul an înscrişi la studii universitare de licenţă sau de masterat în cadrul universităţilor membre AUF din Europa Centrală şi de Est, Universitatea din Craiova fiind membru titular din anul 1995.

Stagiul AUF vizează consolidarea competenţelor necesare dezvoltării profesionale, promovarea integrării profesionale în regiunea de origine şi accesul tinerilor şi femeilor în funcţii de conducere.

De asemenea, bursele de stagiu profesional au ca scop familiarizarea studenţilor cu mediul profesional corespunzător studiilor pe care le urmează. Prin intermediul acestora, tinerii au posibilitatea de a dobândi abilităţi care facilitează integrarea profesională la finalizarea studiilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bursele de stagiu profesional sunt acordate de AUF pe o perioadă de 1-3 luni.  Apelul este deschis în perioada noiembrie 2014 – 2 martie 2015,  iar mobilităţile pot fi efectuate  în perioada mai-decembrie 2015.  Studenţii şi masteranzii pot găsi mai multe informaţii la adresa:  http://www.auf.org/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/mobilites-de-stage-professionnel-2015/.

Politica