marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Locuri de muncă pentru domeniul agricol în Danemarca

Persoanele care doresc să lucreze în Danemarca au acum oportunitatea să se angajeze. EURES România dispune de 100 de locuri de muncă în domeniul agricol, la cules de mazăre în Danemarca. Selecţia angajaţilor se va organiza la Slobozia în a doua decadă a lunii decembrie 2014.

Pot participa la interviul de angajare, persoane cu vârsta minimă de 18 ani, apte pentru munca la câmp, iar experienţa anterioară în munca agricolă constituie un avantaj. Lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului şi, de asemenea, să aibă cunostinţe de limba engleză – nivel mediu. Munca începe la primele ore ale dimineţii şi se termină în jurul prânzului. Oamenii vor fi plătiţi în functie de cantitatea recoltată (la kilogram), salariul este în jur de 0.6 euro / kilogram + 12.5% bani de concediu. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze.

Cazarea este oferită de angajator contra cost, taxa de cazare/lucrător/zi fiind  între 5-8 euro (se asigură spaţii pentru prepararea mâncării, duşuri, maşini de spălat, TV, internet wireless). Contractul de muncă este între 20 mai 2015 – 10 septembrie 2015, 6 zile/săptămână, în medie 30-40 ore/săptămână. Transportul dus-întors România – Danemarca nu este asigurat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei interesaţi trebuie să trimită CV model EUROPASS în limba engleză, cu fotografie, la adresa de email a angajatorului ([email protected]).  Preselecţia persoanelor care au aplicat se va face de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizatoare.

Detaliile referitoare la data exactă, locaţia şi programul selecţiei vor fi transmise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.
Termenul limită pentru aplicare este 01 decembrie 2014.

Politica