joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Călinoiu: Negociem cu toate partidele

Vicepreşedintele PSD la nivel naţional, Ion Călinoiu, a anunţat că, pentru al doilea tur de scrutin, PSD este deschis să negocieze cu toate partidele, indiferent de orientarea politică. Astfel, pentru al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, PSD invită toate partidele la negocieri.

Este deschisă poarta să negociem cu toate partidele, mai puţin cu un candidat care şi-a anunţat sprijinul pentru domnul Iohannis, deoarece el reprezintă interesele separate ale statului român. Ponta îşi doreşte să avem un stat unit, o Românie puternică.
A declarat Ion Călinoiu, conform Impact în Gorj

Mai mult, acesta a precizat că PSD nu va negocia funcţii sau alte privilegii personale cu partidele pentru turul doi, ci va negocia pentru o România unită.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Negocierile nu o să aibă condiţii legate de poziţii şi facilităţile, care trebuie să le obţină cineva din partid. Negocierile şi discuţiile sunt legate de susţinerea gorjenilor şi a românilor.
A mai spus Ion Călinoiu

Îi vom lua de la zero

După videoconferinţa pe care a avut-o cu staff-ul de partid al PSD, liderii de la Gorj au convocat o şedinţă cu responsabilii de colegii şi localităţi, pentru a se analiza rezultatele obţinute de filială. Procentul obţinut de candidatul PSD? Gorj situează judeţul în prima grupă, cea cu peste 50 de procente.
Responsabilii organizaţiei judeţene, desemnaţi să coordoneze activitatea la nivelul colegiilor şi localităţilor, au fost convocaţi de urgenţă la sediul PSD Gorj, după videconferinţa ţinută de liderul PSD şi de candidatul la prezidenţiale, Victor Ponta.
Preşedintele executiv al organizaţiei, Ion Călinoiu, a susţinut faptul că va fi nevoie de muncă susţinută pentru obţinerea unui rezultat bun în turul II.

Suntem în plină organizare, de a începe campania odată cu primirea rezultatelor alegerilor. Pentru turul al II lea în alegerile prezidenţiale, ne gândim să o luăm de la 0 şi va fi nevoie de o muncă susţinută. Ne vom întâlni cu colegii din fiecare localitate în parte şi ne vom deplasa şi în teritoriu.
A precizat Ion Călinoiu, conform Impact în Gorj

Analiza efectuată după rezultatele obţinute de filialele din ţară, situează judeţul Gorj în prima grupă, cea cu procente de peste 50%.

A fost bine, dar se putea şi mai bine, fiind situaţia în prima grupă valorică, cea cu peste 50% procente. O să avem o întâlnire la Bucureşti, dar vom face şi noi o analiză cu rezultatele cele mai slabe ce au fost obţinute. Pentru turul al doilea al alegerilor vom încerca să eliminăm greşelile, încât rezultatele să fie mai bune.
A afirmat primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru

Pentru turul II al alegerilor prezidenţiale rezultatul propus se cifrează în jurul procentului de 60%.

«Cea mai bună alianţă se face cu românii»

Marţi, premierul Victor Ponta a reluat discuţiile mai vechi cu privire la alianţele politice, acesta întâlnindu-se cu coaliţia, în vederea obţinerii în continuare a unei susţineri pentru alegerile din turul II. În opinia preşedintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru, succesul depinde de modul de stabilire a alianţelor.

Succesul depinde de evoluţia din campanie a candidatului şi de modul de stabilire a alianţelor. Noi vom începe discuţiile cu aliaţii de stânga, cu PP-DD, cu Partidul România Mare, cu partidul domnului Meleşcanu … Nu vom discuta cu Mişcarea Populară, cu PDL sau PNL.
A explicat liderul Florin Cârciumaru

La alianţe se gândeşte şi preşedintele executiv Ion Călinoiu, însă, acesta consideră că alianţa cea mai bună este cea care se face cu românii, pentru că ei dau preşedintele ţării.

Cea mai bună alianţă se face cu românii, aceştia sunt cei care dau girul de a fi preşedintele ţării. Dumnealui a dat asigurări că va fi preşedintele tuturor românilor şi al celor ce l-au votat, al celor ce nu l-au votat …
A spus Călinoiu

„În război şi politică totul este posibil!”, este lozinca după care se ghidează preşedintele interimar de la PP-DD Gorj, acesta admiţând o posibilă alianţă cu social-democraţii.

Directorii de instituţii, la PSD Gorj

Mai mulţi directori de instituţii, plătiţi din bani publici, au fost marţi la şedinţa PSD ce a avut loc la sediul partidului, în timpul programului de lucru, pentru a participa la discuţii cu şefii organizaţiei Gorj. Călinoiu a explicat că aceştia au venit la PSD pentru că sunt susţinători ai lui Victor Ponta, care militează pentru depolitizarea instituţiilor”, informează pandurul.ro.

Le-am spus să facă tot ce ştiu mai bine, ca să meargă treaba foarte bine în activitatea pe care o coordonează, să nu avem probleme. La noi, acum e un lucru foarte clar. Nu mai facem politică, deoarece Victor Ponta a zis de depolitizarea instituţiilor. Şi atunci întrunirea noastră nu e dată de locaţia unde suntem, a fost o locaţie liberă. I-am chemat aici ca să ne asigurăm că în această perioadă vor fi lucrurile bine organizate în fiecare domeniu de activitate.
A subliniat Călinoiu, conform aceleiaşi surse

Liderii PSD Gorj au spus că şefii instituţiilor au fost prezenţi la şedinţa de partid pentru că îl susţin pe Ponta.   

Directorii sunt aceia care au spus că vor să-l susţină pe Victor Ponta şi avem nevoie de un cadru organizatoric performant deoarece, ca tot românul sau majoritatea românilor, ne dorim să avem un preşedinte al românilor pentru toţi românii. Nu e vorba de o performanţă a noastră că am reuşit să-i aducem, e vorba de o deschidere a directorilor, coordonatori în domeniile de activitate de a susţine pe Victor Ponta. De ce? La Pensii, Victor Ponta garantează menţinerea şi creşterea pensiilor, la Şomaj, Victor Ponta garantează crearea locurilor de muncă şi creşterea economică. Care a mai fost? La toate domeniile de activitate, progresul şi indicatorii de performanţă realizaţi la nivelul anilor cu guvernare Ponta sunt semnificative.
A conchis Ion Călinoiu

Politica