joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Traseista Veronica Nicolae o consilieră locală păguboasă

Un grup de interese nelegitime din CL Severin refuză cu încăpăţânare să pună în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă şi executorie prin care Veronica Nicolae şi-a pierdut  funcţia de consilier şi pentru fiecare zi de nepunere în aplicare a deciziei justiţiei să se aplice sancţiuni pecuniare. Până acum s-au adunat peste 350 de milioane de lei vechi şi se vor mai aduna odată cu trecerea timpului. Aceşti bani îi va plăti primăria Severinului de la bugetul local, adică din taxele şi impozitele cetăţeanului susţine liderul grupului PDL din CL Severin, Mircea Grosu. De precizat că Veronica Nicolae a fost aleasă pe listele PDL însă ulterior a trecut de partea PSD după care s-a alăturat unui grup de consilieri aşazişi independenţi. Culmea culmilor e că şi PSD-ul  cel puternic a anunţat că doreşte să o ejecteze pe consiliera păguboasă însă până acum nu a avut sorţi de izbândă

Consilierul local severinean Veronica Nicolae, o traseistă politic ce iniţial s-a dat cu PSD-ul apoi a anunţat că ar fi independent,  ţine cu dinţii de scaunul din Consiliul Local şi nu are decenţa minimă să elibereze această funcţie  cu toate că o decizie definitivă a instanţei a stabilit deja acest lucru . La ultima şedinţă  de Consiliu Local viceprimarul smardoi Romică Vâlcu susţinut de aşazisul grup de independenţi au refuzat categoric introducerea pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre privind excluderea Verei Nicolae din Consiliul Local . Motivul unul absolut aberant: cum că nu există la mapă o solicitare de excludere din partea partidului. Însă liderul grupului de consilieri locali PDL, Mircea Grosu , a anunţat că fosta lui colegă de partid căreia i s-a retras sprijinul politic din motive de trădare ar fi trebuit de mult să nu mai fie în această funcţie. Motivul, grupul PDL a depus de câteva săptămâni bune toată documentaţia necesară la primărie , inclusiv hotărârea definitivă şi executorie a instanţei de judecată. Grosu a mai atras atenţia încă odată că dacă nu se aplică legea în acest caz se prevăd sancţiuni în bani ce cresc odată cu fiecare zi de întârziere.

S-au adunat de plată în jur de 35.000 de lei noi adică 350 de milioane de lei vechi. Este foarte grav de ce nu se aplică legea în cazul Verei Nicolae. Ce se întâmplă  e de neimaginat, aceşti bani vor fi suportaţi de noi toţi, contribuabilii. Şi asta pentru nişte jocuri politice murdare. Eu cred că în final se va ajunge şi la răspundere penală.  
A avertizat consilierul local Mircea Grosu  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nici PSD cel puternic nu poate să o ejecteze

Cu alte cuvinte, în ciuda faptului că până în acest moment amenzile pe care CL ar trebui să le plătescă pentru nepunerea în aplicare a deciziei instanţei, depăşesc 35.000 de lei, grupul de independenţi o protejează pe Veronica Nicolae. Ambiţiile prosteşti şi puerile au adus Consiliului Local Drobeta Turnu Severin un prejudiciu de peste 35.000 de lei,  bani proveniţi din amenzile pentru neaplicarea hotărârii judecătoreşti rămasă definitivă de excludere a Verei Nicolae pe motivul că aceasta şi-a pierdut susţinerea politică, iar suma creşte cu fiecare zi de întârziere.Viceprimarul PSD Marius Screciu, e conştient de gravitatea situaţiei însă nu a putut rezolva situaţia cu toţi consilerii lui PSD din CL Severin.

Vreau să se consemneze faptul că noi, consilierii PSD şi PC, vrem să se introducă pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind excluderea Verei Nicolae din Consiliu pe considerentul să nu se mai plătească aceste amenzi. Preşedintele de şedinţă şi secretarul să răspundă de faptul că acest proiect nu s-a pus pe ordinea de zi”, a explicat Marius Screciu în cadrul şedinţei. Acesta a mai spus faptul că nu înţelege atitudinea colegilor independenţi dar nici pe cea a secretarului şi a preşedintelui de şedinţă. „În acest moment există o hotărâre judecătorească definitivă prin care doamna Vera Nicolae şi-a pierdut calitatea de consilier. Noi trebuie să punem în aplicare această hotărâre şi să o supunem la vot. Ei nu au votat, noi ne-am spus punctul de vedere. Nu putem să continuăm aşa mai ales că această hotărâre judecătorească este purtătoare de penalităţi. Se plătesc bani grei dacă nu o punem pe ordinea de zi. Eu sper ca în şedinţa următoare să se ia act de această hotărâre.
A declarat viceprimarul PSD Marius Screciu

Consiliera traseistă, ademenită cu un ciolan, e  produsul PSD-ului

Pentru că trecuse de partea PSD imediat după alegeri,  consilierul local PDL Nicolae Veronica a primit cadou de la baronul Adrian Duicu şi de la Marius Screciu preşedintele PSD Severin şi viceprimar al Severinului funcţia călduţă de director la Casa Corpului Didactic Mehedinţi, o pălărie mare pentru ea. Acum când PSD –işii şi-au dat seama că  Nicolae Veronica ,  consiliera trădătoare, îi trădează şi pe ei, anunţă că nu o mai susţin şi vor să o ejecteze. Însă  pedelista ademenită cu un ciolan bun, e produsul lor sută la sută….Al PSD-ului…

Politica