vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-a semnat contractul pentru cornuri, nu şi pentru lapte

Aproximativ 62.431 elevi şi preşcolari din judeţul Dolj primesc în şcoli, începând de pe 27 octombrie, cornul, produs de panificaţie ce le revine prin programul naţional Cornul şi laptele.
Consiliul Judeţean (CJ) Dolj a semnat contractul de furnizare pentru corn cu o firmă din Târgu Jiu, SC ACHIZIŢIE ŞI DEZVOLTARE S.R.L, valoarea contractului este de 1.992.797,52 lei, fără TVA , fiind semnat pe o perioadă de 152 de zile de şcolarizare, respectiv perioada anului şcolar 2014-2015 cuprinsă între data de 27 octombrie 2014, când a început distribuirea produselor de panificaţie către beneficiari, şi data de 19 iunie 2015.

În ceea ce priveşte licitaţia pentru furnizarea şi distribuirea produselor lactate pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi pentru copiii preşcolari, contractul nu s-a semnat încă. Unul dintre participanţi a formulat contestaţie la procedura de atribuire a contractului după organizarea fazei finale de licitaţie electronică.

În conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2006, autoritatea contractantă, Consiliul Judeţean Dolj, are dreptul de a încheia contractul doar după comunicarea deciziei Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor şi în acest caz, numărul de beneficiari este de 62.431 de elevi şi preşcolari din învăţământul de stat şi privat.
Au transmis reprezentanţii CJ Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

În privinţa achiziţionării şi distribuirii merelor pentru elevii din învăţământul primar (clasa pregătitoare şi clasele I-IV) şi gimnazial (clasele V-VIII) de stat şi privat, din judeţul Dolj, pentru anul şcolar 2014-2015 nu s-a stabilit cine este firma care va trimite fructele în şcolile doljene. Procedura de achiziţie publică se află în derulare, deschiderea ofertelor urmând să aibă loc pe 26 noiembrie 2014.

Politica