marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

MEHEDINŢI: Trafic restricţionat în Clisura Dunării din cauza alunecărilor de teren

Circulaţia rutieră este restricţionată în sectorul Eşelniţa-Dubova a drumului naţional DN 57 care face legătura între localităţile situate în Clisura Dunării pentru că s-au produs alunecări de teren în perimetrul kilometrilor 7+118, 15+700, 16+700 şi 19+700. Şoferii sunt obligaţi să circule doar pe o singură bandă. Anunţul a fost făcut sâmbătă de directorul Secţiei de Drumuri Naţionale Orşova, Ion Cunicel pentru AGERPRES.

Zonele afectate sunt semnalizate corespunzător, cu indicatoare, pentru prevenirea oricărui eveniment nedorit. De asemenea, avem două echipaje de drumari care monitorizează tronsonul respectiv al DN 57 pentru a acţiona dacă, de pe versanţii muntoşi, se produc căderi de stânci şi blochează sensul operabil, între Orşova şi Moldova Veche.
A afirmat Cunicel

Până în 14 noiembrie, între localităţile Oraviţa – Moraviţa, pe DN 57, este interzisă circulaţia autovehiculelor, cu o capacitate mai mare de 25 de tone din cauza avarierii carosabilului în urma fenomenelor meteorologice extreme de la sfârşitul lunii iulie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru această categorie de autovehicule traficul rutier este deviat pe DN 59 Moraviţa – Voiteg, DN 58B Voiteg – Reşiţa, DN 58 Reşiţa – Anina – intersecţie cu DN57B – Oraviţa.
A precizat Cunicel pentru AGERPRES

Politica