joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tâlhărie la o sală de jocuri de noroc din Craiova

Tâlhărie, ieri dimineaţă, la o sală de jocuri din Valea Roşie. Un bărbat a intrat în sala de jocuri, a ameninţat angajatul unităţii să îi dea banii din încasări, însă pentru că a refuzat, l-a rănit cu un cuţit. Poliţiştii l-au prins pe făptaş.

Poliţiştii din Craiova au identificat, la scurt timp după comiterea faptei, un bărbat care ar fi tâlhărit angajatul unei săli de jocuri de noroc. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore. La data de 11 septembrie a.c.,  în jurul orei 06:50, poliţiştii Secţiei 3 Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în Piaţa Eroilor, din cartierul craiovean Valea Roşie, în incinta unei săli de jocuri cu program non-stop, un angajat, de 25 de ani, din Craiova, a fost victima unei agresiuni şi a fost transportat la spital. În scurt timp, în urma investigaţiilor, poliţiştii Secţiei 3 Craiova au identificat principalul bănuit de comiterea faptei, respectiv un bărbat, de 23 de ani, din Craiova. Din cercetări a reieşit că bărbatul ar fi intrat în sala de jocuri în jurul orei 06:45 şi l-ar fi ameninţat pe angajat, pentru a-l determina să-i dea banii din încasări.  Întrucât angajatul s-a opus, acesta l-ar fi tăiat cu un cuţit la mâna stângă, ar fi sustras o sumă de bani, fugind apoi de la locul faptei.
IPJ Dolj

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând a –l prezenta, în cursul zilei de astăzi, magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica