joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Negociez sa castig!”

Asociatia Studentilor Facultatii de Educatie Fizica si Kinetoterapie  a demarat   proiectul „Negociez sa castig ” finantat de Ministerul Tineretului si Sportului , care s-a desfasurat  in Localitatea Eforie Sud.
 
Scopul principal al acestui proiect a fost cel de a realiza un curs de formare  in cadrul caruia s-a realizat imbunatatirea capacitatii de comunicare si negociere in diferite situatii, constientizarea rolului si a impactului atitudinii in negociere, deprinderea tehnicilor de directionare  a negocierilor catre un rezultat de tip castig-castig.
 
Proiectul a venit in intampinarea celor 50 de studenti ajutandu-i sa-si imbunatateasca capacitatile de negociere. Acestia dezvoltandu-si abilitatile de ascultare activa si empatia, aplicate negocierii, contribuind astfel la dezvoltarea lor personala si profesionala.
 
Obiectivele vizitate au dus la: intelegerea reala a procesului de negociere; cresterea gradului de informare pentru 1200 de studenti. Proiectul nostru a dezvoltat  solidaritatea si toleranta intre tineri, invatarea nonformala, ajutandu-i  pe promoteri sa dobandeasca tehnici de abordare, dezbatere si sustinerea unei idei in fata altor studenti. Ei fiind un exemplu de buna practica in comunitate. Discutiile au fost libere, intre promoteri si beneficiari, fiind eliminate barierele de constrangere aparute datorita diferentelor de varsta si mentalitate.
Articolul precedent
Articolul următor

Politica