joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„FI constient NU dependent!”

Asociatia Studentilor Olteni Europeni a lansat proiectul „FI constient NU dependent!” finantat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Calarasi, care se desfasoara in Municipiul Calarasi pana la data de 31 august 2014.

Scopul principal al acestui proiect este de a realiza o campanie de informare in cadrul careia vom incerca sa ridicam gradul de constientizare a tinerilor implicati cu privire la efectele nocive pe care consumul de droguri le are asupra organismului uman cu scopul prevenirii acestuia

Totodata, proiectul îşi propune să disemineze informatiile relevante si greu accesibile în domeniul drogurilor, al abuzului de droguri si al efectelor acestora asupra indivizilor cu scopul cresterii gradului de constientizare cu 50 % si educarii acestora pe termen lung.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Obiectivele vizitate constau in: cresterea cu 75 % a gradului de informare in randul tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14-35 ani din judetul Calarasi, cu privire la principalele tipuri de droguri, efectele secundare si riscurile asociate consumului de droguri; informarea si educarea tinerilor cu privire la riscurile asociate consumului ilicit de droguri, avand ca scop intarirea capacitatii de autoprotectie in randul comunitatii in care traiesc fata de amenintarile acestor fenomene.

Proiectul nostru dezvolta solidaritatea si toleranta intre tineri, invatarea nonformal, ii va ajuta pe promoteri sa dobandeasca tehnici de abordare, dezbatere si sustinerea unei idei in fata altor tineri. Ei vor fi un exemplu de buna practica in comunitate. Discutiile sunt libere, intre promoteri si beneficiari, fiind eliminate barierele de constrangere aparute datorita diferentelor de varsta si mentalitate.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica