joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Copiii descopera!”

Asociatia pentru Integrarea Tinerilor Olteni 2014  a demarat   proiectul „Copiii descopera!” finantat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Arges , care s-a desfasurat  in Municipiul Pitesti.
Scopul principal al acestui proiect a fost cel de a realiza o campanie de informare in cadrul careia se vor informa tinerii cu  privire la importanta lecturii si a educatiei in dezvoltarea personala.
 
Totodata, prin implementarea acestui proiect, 60 de voluntari au participat  la o sesiune de pregatire in cadrul careia au invatat noi tehnici de comunicare, abordare si prezentare a temei proiectului. 
Obiectivele vizitate constau in: o campanie de informare care incurajeaza tinerii sa citeasa, sa se educe si sa se autodezvolte prin intermediul lecturii; cresterea gradului de informare pentru 5220 de tineri.
 
Proiectul nostru a dezvoltat  solidaritatea si toleranta intre tineri, invatarea nonformala, ajutandu-i  pe promoteri sa dobandeasca tehnici de abordare, dezbatere si sustinerea unei idei in fata altor tineri. Discutiile au fost libere, intre promoteri si beneficiari, fiind eliminate barierele de constrangere aparute datorita diferentelor de varsta si mentalitate. 
Articolul precedent
Articolul următor

Politica