miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bronz naţional pentru Ionuţ Popescu

Boxerul craiovean şi-a trecut o nouă medalie în cont. Ionuţ Popescu a urcat pe a treia treaptă a podiumului la Campionatului Naţional de Seniori, desfăşurat înre 4 şi 9 august la Piatra-Neamţ, în limitele categoriei 81 kg.  Sportivul de la CSM Craiova a avut o prestaţie bună de-a lungul competiţiei, însă a pierdut în faţa unui boxer mai experimentat în faza semifinală. Cătălin Cristea, un alt oltean dar din Târgu-Jiu, l-a scos din joc pe pugilistul din Bănie, el urmând apoi să îşi adjudece şi finala şi să devină campion naţional.

Antrenorul lui Ionuţ, Marc Dragomir, a avut cuvinte de laudă asupra evoluţiei sportivului pe care îl pregăteşte şi consideră că a fost o ediţie de campionat naţional foarte puternică, la care au luat parte mulţi sportivi medaliaţi.

“Au fost meciuri tari, în care s-au întâlnit medaliaţi, boxeri buni. Ionuţ a făcut meciuri foarte bune, dar a cedat în semifinale. Dacă treceam de acea fază aveam mari şanse la titlul de campion. Însă băiatul care l-a bătut pe Ionuţ în semifinale a câştigat şi finala. Este important că ne-am întors cu o medalie şi nu am făcut drumul degeaba”, a declarat Marc Dragomir, antrenorul lui Ionuţ Popescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica