sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polivalenta din Slatina, construită de CNI

Compania Naţională de Investiţii a aprobat preluarea proiectului de construcţie a Sălii Polivalente din Slatina. Acum, pentru demararea lucrărilor, mai este nevoie de o Hotărâre de Guvern.

După această şedinţă de la Bucureşti de vineri, acum mai urmează doar să fie emisă o Hotărâre de Guvern care să certifice preluarea proiectului Sălii Polivalente de la Slatina de către Compania Naţională de Investiţii. După aceasta, lucrările vor putea fi reluate rapid şi, în maximum un an de zile, totul ar trebui să fie terminat şi gata de inaugurare.
A declarat Minel Prina, primar Slatina

Proiectul, aflat acum în faza de infrastructură, a demarat în 2011 dar, din lipsa fondurilor nu a fost continuat. Municipalitatea a realizat din fonduri proprii lucrările de demolare a unei vechi hăli de producţie, acolo unde se ridică Sala Polivalentă, şi a executat o serie de lucrări de infrastructură, lucrări ale căror cheltuieli s-au ridicat la 17 milioane de lei. Pentru ca proiectul să fie dus până la capăt mai este nevoie de 50 de milioane de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sala Polivalentă de la Slatina se va întinde pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi, va avea o capacitate de 3.000 de locuri, o parcare cu 120 de locuri şi va dispunde de spaţii comerciale şi săli de conferinţă. Mai mult, va fi amenajată o platformă de peste o mie de metri pătraţi, destinată concertelor în aer liber.

Politica