vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eroul de la Segarcea a abandonat şcoala

Băiatul de 14 ani de la Segarcea, Cristian Becheanu, cel care în urmă cu mai bine de un an în urmă salva de la moarte un copil de trei ani ar fi trebuit să susţină în această perioadă examenul de evaluare naţională. Din păcate pentru el, se pare că băiatul a fost luat de valul celebrităţii şi, pe o neglijenţă crasă a celor din jur, Cristian Becheanu alunecă pe o pantă periculoasă.  Nu numai că el nu a susţinut examenul, dar de la începutul anului, băiatul nu mai frecventează cursurile şi a rămas REPETENT.

Celebritatea a fost prea mare pentru eroul de la Segarcea. După ce în luna mai a anului 2013 devenea simbol naţional, acum salvatorul de 14 ani este aproape să îşi ruineze viaţa. Neavând un îndrumător care să îi explice că gestul său nu va mai valora nimic fără o continuare firească. Băiatului i s-au promis multe. A primit diferite premii, în bani, în obiecte.

De când a devenit vedetă, şi-a luat lumea în cap. A avut absenţe multe, nu s-a mai prezentat la clasă. A avut la 14 materii media neîncheiată, a rămas repetent.
Ne-a dezvăluit o persoană din Segarcea

Policlinica Buna Vestire Craiova

Premiat de ministrul Stroe

Din momentul în care a devenit salvator, lui Cristi Bechean i s-a întins în faţă un covor roşu. Distincţii, premii în bani sau diferite atenţii. Fostul ministru al  Afacerilor Interne, Radu Stroe, care i-a semnat, în semn de apreciere, o cască de pompier primită în dar.
I s-a promis o casă în oraşul natal, a primit diverse sume de bani şi cadouri.

În luna aprilie a anului 2013, Cristian Becheanu a salvat de la moarte, dintr-o fântână un copil de trei ani care căzuse acolo. S-a lăsat legat cu corzi de salvatori şi a coborât în fântână pentru a-l scoate pe cel mic. În câteva clipe au fost traşi amândoi la suprafaţă, teferi.
Pentru fapta sa, Cristian Becheanu a primit, din partea autorităţilor doljene, distincţia “Cel mai curajos oltean”. A fost felicitat de mai-marii judeţului şi premiat cu burse, excursii şi alte daruri. În 2008, Cristian Becheanu  a participat la salvarea a patru persoane blocate într-un autoturism implicat într-un accident rutier.

Eu am încercat să mai stau de vorbă cu el. I-am spus că o să vină iar televiziunile, şi o să întrebe de el. A zis că se ascunde de ei, până pleacă. Păcat.
Mi-a mai declarat persoana care a acceptat să vorbească despre eroul de la Segarcea

Rămâne, la final, un semn de întrebare. De ce nu au încercat factorii de decizie locali să urmărească paşii lui Cristian? Până la urmă vorbim de un copil furat, ca orice om matur, de valul succesului….

Politica