joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ce nebunie de meciuri! Costa Rica e în sferturi!

Două meciuri unul mai frumos ca altul! Asta au oferit Olanda şi Mexic, pe de o parte, şi Costa Rica şi Grecia, în cea de-a două zi a optimilor. În minutele de final, Mexic şi Costa Rica erau calificate în sferturi. În primul meci însă, Olanda nu a fost de acord cu “bomba” şi i-a executat pe mexicani cu sânge rece.
În minutul 88, batavii au egalat şi, în momentul în care probabil ambele bănci pregăteau tactica pentru prelungiri,  Huntelaar a executat cu sânge rece un penalti şi i-a aruncat pe sud-americani în braţele infernului. În cealaltă partidă, îmbătrânita Grecie nu a putut mai mult în faţa bravei Costa Rica. Partida s-a decis dramatic, la penaltiuri, grecii nereuşind să profite de faptul că au evoluat o oră cu un om în plus!!!!!
Rămâne de văzut ce vor face costaricanii în sferturi, acolo unde vor da de o Olandă mai puternică decât oricând, capabilă să întoarcă orice rezultat.

Mexic – Olanda 1-2
Costa Rica – Grecia 1-1 (5-3 d. p.)

Avem deja două partide pentru sferturile de finală:
4 iulie – Brazilia – Columbia
5 iulie – Olanda – Costa Rica

Policlinica Buna Vestire Craiova

Partidele de astăzi sunt echilibrate, chiar dacă de exemplu, în primul meci Elveţia o are ca adversară pe Argentina lui Leo Messi. Un meci frumos va fi Belgia – SUA, cu selecţionata nord americană din ce în ce mai pasionată de “soccer” şi dornică să se afirme şi în acest domeniu al sportului.

ora 19.00
Elveţia – Argentina
 
Ora 23.00
Belgia – SUA

Sunt ultimele partide din optimi şi avem deja o surpriză, numită Costa Rica, echipă ajunsă la cel mai înalt nivel în toată existenţa ei.

Politica