vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ÎNTÂLNIRE IMPORTANTĂ CU BENEFICIARII LUCRĂRILOR DE REABILITARE A BLOCURILOR DIN SLATINA

La sfârşitul săptămânii trecute edilul Minel Prina a avut o întâlnire cu responsabilii de blocuri care vor fi reabilitate din fonduri europene. Nu este prima întâlnire de acest fel. La fiecare demarare de construcţii, edilul s-a întalnit cu beneficiarii şi i-a rugat să fie atenţi la calitatea lucrărilor.

Am stat de vorbă cu observatorii desemnaţi pentru supravegherea lucrărilor de reabilitare termică în cartierele unde vor demara lucrări în perioada următoare. La întâlnire a participat şi reprezentantul firmei de construcţii şi, împreună, le-am prezentat observatorilor modul în care trebuie să se facă reabilitarea şi aspectele care trebuie urmărite cu atenţie pentru a ne asigura că sunt respectate întocmai condiţiile contractuale.
Minel Prina, primar Slatina

În cadrul şedinţei discuţiile s-au axat pe probleme concrete: curăţenia la locul lucrărilor, verificarea calităţii lucrărilor, conduita muncitorilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este foarte importantă munca dumneavoastră, nu vom plăti constructorul fără acordul bunei lucrări dat de dumneavoastră, trebuie să fim toţi eficienţi şi responsabili.
A mai spus edilul

Întâlnirea a fost bine venită, feedback-ul pozitiv, astfel încât atât edilul cât şi constructorul promiţând locatarilor că vor mai face întâlniri pe această temă.

Politica