O Universitate din Timişoara deschide centru de înscriere la Severin

Universitatea de Vest din Timişoara deschide centru de înscriere şi admitere la Severin.În baza strategiei sale de sprijinire a mediului preuniversitar şi a acordului încheiat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Universitatea de Vest din Timişoara anunţă deschiderea a unui centru de înscriere şi admitere pentru toate facultăţile sale, în Dr. Tr. Severin. Măsura vine în sprijinul elevilor pentru a nu mai face deplasarea la Timişoara, economisind astfel timp preţios şi resurse financiare.
Centrul de înscriere şi admitere din Dr. Tr. Severin va prelua dosarele candidaţilor în aceleaşi condiţii ca în Timişoara, aceştia fiind scutiţi de un drum suplimentar.

Face parte din strategia noastră, a sprijini tinerii pe toate planurile. Universitatea de Vest din Timişoara a demonstrat, în numeroase rânduri, o implicare continuă şi consistentă în comunitate, venind cu soluţii la nevoile acesteia. Îi invităm pe toţi cei care doresc o educaţie de nivel înalt, care să răspundă cerinţelor internaţionale, să se înscrie la Universitatea de Vest, să facă parte din Familia UVT.
Spune rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea

Astfel, cei interesaţi se pot înscrie, în perioada 15 – 17 iulie, la cursurile Universităţii de Vest din Timişoara şi la centrul din Dr. Tr. Severin situat în cadrul Colegiului  Naţional ”Gheorghe  Ţiţeica”, Str. Crişan nr. 50.

Populare

Recomandări

Copil de 4 ani, înecat în piscină. Mama sa a fost găsită spânzurată

Un copil de 4 ani s-a înecat, miercuri, în...

Crește valoarea indemnizației de șomaj

Legea care prevede majorarea cuantumului indemnizaţiei de şomaj acordată...

Șofer din Balș, drogat pe străzile Craiovei

Un tânăr de 24 de ani din Balș, județul...

Drulă a dat cu PSD-ul de pământ, la Craiova

Acuzații grave la adresa administrației PSD din Craiova. Fostul...