joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sportivii de la Respect Gym, rezultate meritorii la «Kombat Liga»

Meciurile zilei i-au avut ca principali combatanţi pe Petrişor  “Pepi” Pătra şi Marian Şerban, într-o confruntare care s-a disputat “cu centura WMTI pe masă”.
Din păcate, doar primul sportiv craiovean a reuşit să câştige, în vreme ce antrenorul său, după o luptă frumoasă, a trebuit să se recunoască învins la puncte.
Opt partide s-au desfăşurat în cadrul Galei “Kombat Liga”, partide care au fost intens gustate de publicul din sală. În primul meci, Petrişor Pătra “Pepi” a luptat trei reprize împotriva lui Vlad Lixandra, de la clubul Tiger Vâlcea.

Disputa a fost la discreţia sportivului craiovean, care şi-a studiat adevrasrul în prima repriză după care, în următoarele două, a trimis lovituri care i-au adus victoria fără discuţii. De altfel, sportivul vâlcean a fost la un pas de a se recunoaşte învins chiar mai devreme, prin knock-out.
Al doilea meci în care a luptat un sportiv de la Respect Gym a fost cel pentru centura WMTI, la categoria 70 de kilograme. Din păcate pentru el, Marian Şerban a trebuit să se recunoască învins de Haris Ferizovici, de la clubul Somo Timişoara. Cu toate acestea, craioveanul nostru a făcut o partidă bună şi cu siguranţă va lupta din nou pentru a-şi recăpăta centura, la disputele următoare. În total, la Gala “Kombat Liga” au participat sportivi de la 10 cluburi: Respect Gym Craiova, Tiger Craiova, Tiger Vâlcea, Coşei Kombat, Gin Box Timişoara, Somo Timişoara, Fudoshin Piteşti, Hercules Timişoara, Dragon Târgu-Jiu şi  Bad Boy Hunedoara.

Respect Gym a mai avut în luptă, în afara galei, alţi doi reprezentanţi: Alin Dima şi Liviu Băloi. După această competiţie, reprezentanţii clubului craiovean vor participa la Campionatul Mondial care se va desfăşura la Roma, în perioada 12-15 iulie. Vor lupta Marian Şerban, Petrişor “Pepi” Pătra, Alin Dima şi Liviu Băloi. De asemenea, vicepreşedintele clubului, Florin Pătra, va fi prezent ca arbitru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica